snmhsnn Doğumda kaç kilo verdiniz ve kırkınız çıkana kadar kaç kilo verdiniz ve geriye kalan kiloları kaç ayda verdiniz biraz güzel şeyler okuyalım 😀😍
miniktirtilim snmhsnn ilk 5 gün icinde tum aldigim kiloyu geri vermistim. Hos cokta kilo almamistim 6 kilo falandi
mirage333 snmhsnn doğuma (sezeryan) 78 kilo ile girdim 3 gün sonra eve geldiğimde yine 78 kilo idim 😂😂 nereye dogurdum anlamadım valla. Şuan 20 gün oldu dogum yapalı 70 kiloyum.
snmhsnn Smyye1B süper 😍 gerçi ben 28 haftalığım 15 kilo aldım devamında inşallah almam 15le kapatırım yoksa 20yle falan kapatcam 😀ama doğumdan 1 ay sonra 11 gittiyse iyi 10 kiloyu da kendim gayret edip vercem artık yeter ki 10u kendiliğinden gitsin 😀😍
Smyye1B snmhsnn Bende kilolu hamile kaldım 85le o yüzden dikkat ettim biraz şimdi 2 aylık bebeğim 80e düştüm hamile kaldığım kilonun altındayım 😇
Benjaminannesi snmhsnn doğumda kim kilo verdi Allah aşkına bana da söyleyin doğuma giderken aynı kiloyla gittim 78 kiloyla geldim hâlâ 78 kiloyum taktik verin kirkimda çıktı ne oldu kız bana
Zeynep00_ Benjaminannesi hiç bişey yapmadım kendiliğinden gidiyor sadece bebek için katı yiyecekler yemiyorum onun dışında bişey yapmıyorum 🤷
mirage333 Benjaminannesi birsey yapmadım dogum sonrası acayıp ödem vardı şuan ödem yok o kiloda ondan gitti heralde. Bebek suyum kan falan nereye gitti onu bilmiyom ama 😂
Smyye1B Benjaminannesi İlk 5-6 kilo doğurdugum gün gitti zaten kalanı da gün gün gitii ek birşey yapmadım. Bebegimin rahatsızlığı var doğduğu günden beri koşuşturuyorum hastanelere haraketli olmanın faydası olmuş olabilir 😇
Benjaminannesi mirage333 benim işte onlar gitti ama kilom hâlâ aynı neden acaba 78 le girdim 1.5 ay oldu hâlâ aynıyım
snmhsnn Benjaminannesi bu işte bir yanlışlık var ilk zamanda şiş olsan kırkın çıkana kadar zaten en az 8 vermen lazım bebek kilosu eşi suyu ödemin sonra emzirmen göğüs ağırlığın rahim ağırlığın yani bunların 1 ay içinde gidiyor diye düşünsel 8 kilo en az gidiyor zaten niye öyle oldu ki acaba