Kubra-2363 Çok doğru canım gerçekten . Ben bebeği kaybetmeden hastane arayışına girdim bi gittim halsizim diye bebeğin kalbi durmuş. Başka hastaneye gittik yasıyor ddi elimize kağıt verdi yolladı . Sabah kalktım bebek öldü gel gidelim aldırmaya dedim eşime . Gittiğimizde gerçekten de ölüymüş hemde 8 gün geçmiş doktor yalan söylemiş , neyse ddim gittim uyuşturulmadan oldum kürtajı 3 ayda ona ağladım . Kasığıma ağrı girdi doktorlar bakmadı . 2 ayda onla uğrastım sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya gittim yanlış test yapmışlar sonuc 1 ayda çıkıyor ve ben boşa beklemişim inşallah bebek yoktur die dua eder oldum . Neyse testi sonunda becerdiler pıhtılaşmam çıktı , özele gidiyim artık yeter ddim gittim pıhtılaşman yok dedi yolladı . Çıldırmamak ne mümkün kağıtta yazıyor 🙄 devlete sonradan götürdüm gebe kalırsan iğne vurulcan ddi derkennnn haziranda uykudan nefes alamadan uyandım tekrarlayıp kalp atışımı hızlandırınca acillerde süründüm . 1 ayda bununla uğrastım 🤦🏻♀️ Psikiyatriye yönlendirdiler panik atak dediler hoppo antidepresan verildi imza attırdı gebelik yasak ilaç kullanımında korunun dediler .ilacı içtim 3 gün boyunca kalp krizi sandım acile gittim bise yok . Yutkunamıyorum burnumda tıkalı . O an düşünemiyor insan arkadaşın eşi dedi boğazın şişmiş olmasın die . Bi baktık boğazım şiş 🙄 özele gittik boğaz şiş dedi burnunda et var o nefes aldırmıyor seni göğüs bölümüne git ddi . Gittim nefes darlığım alerjidenmiş panik ataktan değil 😂 Bu süreçte bebeğe sadece 2 ay zaman ayırabildim . 10 aylık evliyim 9 ayım böyle gecti 😅 Bi bebek düşünüyüm dedim maşallah bi tır çarpmadığı kaldı 🤭