Kubraa033 Aminenin_annesi demi çok haklısn olan olmuş bunun için çözüm üretilmeli kalp kırmak yerine doğum için ne diyolar normL mi sezeryanmı oluckasn
Aminenin_annesi Kubraa033 doğum için şuan birşey demiyorlar bebeğim hep ters pozisyondaydi ama bu hafta baş aşağı dönmüş normal doğum pozisyonuna gelmiş . doktora sordum son zamanlarda belli olur suan birşey diyemem dedi açılmaya bağlı sanırm . herhangi bir tarih de vermedi henüz zaten devlette aniden sancı gelmezse her türlü 40 ı bekliyorlarmis ilk gebelikte
esmaozdemir76 Kubraa033 bende kilolu hamile kaldım bı tansiyon problemim var ama onun dışında bı problemim yok çok şükür. Tansiyonda yüksek ihtimal çok stresli bı insan olmamdan kaynakli
Pelinakcn Kubraa033 benimki de öyleydi, millet oruç tutuyo hamileyken falan diyodu. Ne yapayım yani millet Afrika da aç aç hamile o zaman bende mi öyle olayım🤦🏻♀️ Sinir olurdum
Pcoslubiranne Kubraa033 97yle hamile kaldim 116 kiloyum 33 haftalik oldum. 15 kilo verip oyle hamile kalmistim heemn olacagini dusunmuyorduk ama hamile kaldim. Cok fazla kilo almamaya bakin. Karnim cok geriliyor benim. Su icsem midem agzima kadar sisiyor.
2cocukluana 106yla hamile kaldim seker yatkinligim zaten vaardi gebelikte direk ilac basladim bebek icin.36 hafta bitiyor 3 kilo almisim onuda bu hafta icinde elim ayagim ozellikle ayaklarim asiri odem ypti baya su toplar gbi oldu doktor ondan dedi
Burcumstk Kubraa033 canım 105 le hamile kaldım 34 haftalığım 120 olmuşum doğuma kadar daha da alırım ama doğumdan snra gidecek eminim vericem bu kiloları 🤷♀️🤰🤰
Pcoslubiranne Kubraa033 tansiyon yok. Seker yyklemesi de yapmadi. Aclik tokluga bakti. Dikkat et dedi.
taninmayananne Kubraa033 bence dontoruna sor ve gebe oldugunu belirterek bir diyetisyene git. Sana hamilelikte dikkat edebilecegim bir liste verir zayiflamaktan ziyade kilonu korursun
aysenur11 Kubraa033 bende 85 kg hamle kaldım siz kalp atışı duydunuz mu ben kilodan dolayı duymadım kaçıncı hafdada duydunuz
Aslanbuse23 Kubraa033 doktorların genelde yaptığı şey sanırım o diyetisyene yönlendirirler sürekli kilodan bahsedenler bebekten önce endokrine gönderiler bende 90 kg ile hamile kaldım şu an 30 haftalık olduk 8 kg aldım ay duymadım şey kalmadı ne şekerim nede tansiyonum çıkmadı çok şükür bebeğim de gayet iyi sen takılma 😊
elaesrbrk Bende 87 kilo ile hamile kaldım. 102 kiloyum 37+4 teyim doktor banada kilo kilo diyor strese giriyorum her kontrol de aman bu sefer ne ne olacak diye korku ile gidiyorum
Serraee Pcoslubiranne canım aclık tokluga şekerli su içirerek bakmıyorlar mı zaten benim öyle olmuştu da