Arzu_uu segah06 hayır çok kötü oldu yüzüm başlarda dudağımın üstünde lekeler çıktı sivilce oldu yüzüm çevrem hep kız dedı kesin ama erkek çıktı suan yüzüm deki şeylerde gıttı tertemiz yüzüm lekeler hafıf duruyor sadece ☺️
Duygussarikaya Oğlum olacak 28. Haftadayım. 11. Haftadan 20. Haftalara kadar mide bulantısı, istifra oldu. Özellikle sabahları. Cildime ayrı bi güzellik geldi sivilce kalmadı , karnım da dışarı doğru sivri 😍🥰
bebisss-annesiiii777 segah06 20 haftalık hamile arkadaşım var ne mide bulantısı ne kusma tiksinme ne yüzünde sivilce hiç bişey yaşamadı en ufak belirti bile yaşamadı canı hiç bişey istemiyor tatlı tuzlu ekşi sadece göbeğinden anlarsın hamile olduğunu o derece bı hamilelik geciriyo kızı olucak
Sevval41 Oğlum olacak inşallah aşırı aşırı tatlı istedi canım, yüzümde lekeler çıktı göbeğimde sivri top gibi aynı
_ozlmm segah06 Erkek bebeğim olucak yüzümde hiç leke vs bir şey çıkmadı ☺️Hiç tatlı istemedi canım hep ekşi istedi. Aldığım kilolar tek tarafta toplu kalmadı dağıldı her yerime 😂 Karnım sivri falan değil yuvarlak top gibi ben öyle görüyorum aynada😂 Hep soldaydı hala da solda hissediyorum hareketlerini ☺️ Aşırı çatlaklarım oluştu karnımın alt kısmında ve baldır kısmım da o kadar yağ kullanmama rağmen 🤦🏽♀️
06nurrrr Arzu_uu ya bu belirtilerin aynısı bende de oldu hamileliğimin ilk aylarinda uyku isteği aşırı tuz yeme sürekli eşki canim çekti yüzümde sivilceler çıktı fakat doktor kıza benziyor dedi 😂😂
Nis Arzu_uu ya bendede aynı belirtiler var yalnız ikinci hamileliğim ilkindede aynıları vardı kız oldu🤷🏻♀️
06nurrrr segah06 bence kız belirtisi erkek belirtisi diye bişi yok kızlar kızda yaşanılan erkekde de oluyor erkekte yaşanılan da kız da zaten hormonlarımiz değiştiği için bunlar otomatik oluyor
Seevviilll 06nurrrr Aynen bencede ayni haftada Hamile oldumuz bi akrabam var benden sadece 2 gün önce hamile kalmis onun ki oglan benimkini kiza benzetti Doktor o yüzden belirti ile yola cikmamak lazim
Meryyyy35 06nurrrr aynen katılıyorum benim 3 kızım var 4 cuye hamileyim erkek olucak nasipse ama erkeklerin hamileliği daha rahat geçiyor diyolar ama inanmiyorum kusma m 20 haftaya kadar sürdü mide yanmasını söylemiyorum bile yanİ kızlarla hemen hemen aynı bunyeyle. Alakalı olabilir kızlarda da aynısını yaşadım sadece tek bir farklılık oldu ilk 3 ay çok üşüdüm ayaklarım hiç ısınmadi
Seevviilll Arzu_uu Bende 20 haftalik oldum ayni belirtileri yasiyorum Doktor kiza benzetti 😅 hayirli olsun Allah bagislasin
AysegulArici segah06 ilk oglumdada yüzüm paril paril olmuştu erkek anneyi güzelleştirir dediler kız kötü lekeli olur guzelligi alır dediler ama 37haftanin ortasındayım kız bebeğimde ama ne leke ne vs bişey olmadı hatta herkez dediki acaba erkekmi yüzün bozulması lazımdı diye onlar uydurma bence cilt ve kişisel yapıyla alakalıdır canım
AysegulArici segah06 tek sorun kızımda aşırı kilo almam oldu ama onceisnde çok zayıftm kilo istiyordum istedim oldu ama kiloda hiç iyi değilmiş 😅😅
Yagmur61 segah06 benim de sağ da ve yüzümde alnım da sivilceler çıktı ve hep erkek doğduğu içime ve öyle de oldu hep sağ da