segah06 Selam canlar. Çok merak ediyorum kız bebegim oldu cildim kotulesti vs dediginiz oldu mu? Belirtiler neydi?
HilalEyce segah06 Erkek bebeğim olacak. İlk 3 ay tiksinme oldu. Yüzümde lekeler çıktı. Kese şekli fasulye gibiydi. Karnım sivriydi. İlk öğrendiğim de bebek sağ tarafa yerleşmişti.😊
Arzu_uu segah06 oğlum olucak 4 ayımdayım bır kere olsun ne kusma ne migde bulantısı yaşamadım hiç biri olmadı aşırı tuzlu yeme isteği oldu patates kızarması hatta ilk ayımda leblebi yıyıp durdum sürekli hamile kalmadan önce tatlı çok yerdim severım de ama hamile kaldım tatlıyı unuttum sadece ekşi canım çekti halada aynı ☺️
Edabykl segah06 ilk 5 ay midem bulandi kustum yemek yiyemedim tatlidan nefret ettim hep tuzlu seyler yemek istedim kustugumda yuzumdeki damarlar catladi yuzum benek benek oldu lekelendi oglum geliyo 33.haftadayiz 😂🤭
aysimaturkan HilalEyce benimde sizinle aynı doktor dedi sağa yerleşmiş kesesi fasulye giibi gözümün gördüğü herşeyden midem bulanıyor tiksiniyorum sadece yüzümde lekeler çıkmadı 2 hafta sonra cinsiyeti öğrenecez bakalım aynıysa yazarım 😄😍 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍🧿
Feyza-nur segah06 zaten cildim güzeldi ekstra bir güzellik olmadı açıkcası 😂😂 ben 9 ay hiç belirti yasamadım kusma yanma gibi
Habibe47 segah06 benim kızım olucak aynen cildim güzelleşti hep canım ekşi şeyler çekiyordu leke çıkmadı yüzümde vücudunda bikini bölgesinde hafif lekelenme oldu sadece
Nurten2610 segah06 benim mide bulantim çok olmadı hiç kusmadim cildim güzelleşti saç dökülmem durdu saçlarım hızlı uzuyor tuzlu ekşili şeylere aserdim tavuktan tiksindim kızım oluyor 🤷
06nurrrr Arzu_uu ya bu belirtilerin aynısı bende de oldu hamileliğimin ilk aylarinda uyku isteği aşırı tuz yeme sürekli eşki canim çekti yüzümde sivilceler çıktı fakat doktor kıza benziyor dedi 😂😂
Nis Arzu_uu ya bendede aynı belirtiler var yalnız ikinci hamileliğim ilkindede aynıları vardı kız oldu🤷🏻♀️
Seevviilll Arzu_uu Bende 20 haftalik oldum ayni belirtileri yasiyorum Doktor kiza benzetti 😅 hayirli olsun Allah bagislasin
Arzu_uu segah06 hayır çok kötü oldu yüzüm başlarda dudağımın üstünde lekeler çıktı sivilce oldu yüzüm çevrem hep kız dedı kesin ama erkek çıktı suan yüzüm deki şeylerde gıttı tertemiz yüzüm lekeler hafıf duruyor sadece ☺️
segah06 Edabykl belirtilerimiz cok benziyo bu hafta ogreniyorum cinsiyetini, eger erkekse mutlaka haberdar edecegim😂
balkizinbebegii Edabykl şuanda bende hep tuzlu yemek istiyorum tatlıyı hiç canım istemiyor, halbuki hamilelikten önce tatlı aşığı bir insandım. 8+5 teyiz daha bebek solda ve Doktorumuzun ilk tahmini kız oldu, değişebilir dedi tabi ama bilmiyorum nolur 🫠
segah06 Feyza-nur bu hafta cinsiyeti öğreneceğim, erkek olursa mutlaka haber verecegim😂😂 valla benim cildimde de bozukluk yoktu hep sey diyorlar cilt daha da güzellesir. Ama oyle bir durum gormedim😂😂
Babyof Henuz cinsiyeti ogrenmedm ama canim sadece tuzlu ve eksi istiyor🤔 erkek sanirim kiz istiyorum ama erkek hissediyorum hayirlisi
Prensesbii15 Babyof bende hamile olmadan önce tatlı çok severdim şimdi canım iatiyor ama aşırı şekerli geliyorlar bana hep ekşi tuzlu yemek istiyorum en çok da limonnn kesip kesip yiyorum erkek mi olcak yani bende kız gibi hissediyorum inşallah kızım olur
adile-yvz16 Benim kızım olacak👼🏻 Sürekli tuzlu yedim tatlıdan tiksindim resmen ve çok miğdem bulandı hala da bulanıyor 20. Haftadayım ☹️
HavvaSonmez03 adile-yvz16 ya benimde 18 haftamdayım Hala devam ediyo doktor 3 aydan sonra geçer demişti Doğuma kadar devam edecek herhalde 🤦🏼♀️
bebisss-annesiiii777 segah06 benim yüzümde acayip sivilce oldu aşırı derece mide bulantısı ve kusma yaşadım dudagimdan uçuk eksik olmadı vücut tüylerim önceki zamandan kat kat hızlı uzamaya başladı göğüs ucumda koyu kahverengi oldu ama hep tatlı istedi canım bı gün kayısı reçeli bulamadım diye nerdeyse aglayacaktim herkes kızın olacak cirkinlestin dedi belirtilerin hep kız dedi ama 16+3 deyiz %95 erkek olcagini öğrendik 💙👼🏻
Btl_3438 bebisss-annesiiii777 bende aynı durumdayım bir tek tatlıdan midem bulanmiyo geri kalan herşeyden tiksindim göğüs ucum damarlasti daha çok. henüz cinsiyet için küçüğüz hayırlısını versin Rabbim 🥰