benguuusk Mlkysf 12 Eylül gözüküyor ama 34.haftamda Nişanım geldi iğneler verdi doktor erken gelir dıyor
Mlkysf hulyademr yeter canım Eylül başı hava çok serin olmaz orda gerek olursa gece falan üstünü muslin le ortersin
Mlkysf AlmiraAnnesi Doğumdan sonra veririz canım kilolari bebisler sağlıkla gelsinler de kilo bu alınır verilir❤️
Mlkysf Denizovski bende öyle karar verdim canım ilk odaya gelince üstüne de bi nohut battaniye ile örterim sarmadan zaten onlar da çok kalın olmuyor yeterli gelir diye düşünüyorum
[silindi] Dilarey ben almanyadayım burdan aldımda size link buldum Sevi Bebe Interlok Kundak Kuzu https://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-interlok-kundak-kuzu-p-HBCV00000AW79G?magaza=+Bilerekalananneler&isFashion=true&url_src=ios-product-detail https://ty.gl/ttwcnfy5ww
Tunurr Mlkysf ikinci hamilelik canım oğlum 3 buçuk yaşında onun peşine öyle çok yoruluyorum öyle çok koşuyorum ki çoğu zaman yemek yemeyi bile unutuyorum 😞
Mlkysf tatliiannnee hayırlısı neyse o olsun canım sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil bende ssvd yapacağım bir aksilik durumunda benimde sezeryana dönme ihtimali var bakalım rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
tatliiannnee Mlkysf tesekkur ederım bitanem senınde hakkında hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun ınsallah
Snmbysl Deletedmom547899 benim 8,10 arası degişiyor bi hafta alıyorum bi hafta veriyorum son bi kaç haftadır sıcaklardan sıvı tüketmekten kilo verdim resmen 😅
Snmbysl Mlkysf benimde son tarihim 21 eylül canım valla ben iki ince battaniye 4 tane müslün koydum fazlasına gerek varmı bilemedim yani bi gece kalırız zaten ondada yeter yetmezse de evim yakın esim annem falan getiri heralde
Snmbysl Mlkysf yani fazlası yük olur yanınıza süt sagma pompası aldınız mı ben herşeyimi hazırladım onda emin olamadım simdiden gögüs ucum belli oluyor aslında
aise_meryem Mlkysf hissiyat olarak ve ev taşıyoruz temizlik kosturmaca derken sanki 38 de olacak gibi oğlum 40 +1 de doğmuştu simdi kizim erken gelecek gibi
Mlkysf Snmbysl ben normalde de almadım canım pompa doğduktan sonra gerek olursa alırım diye düşündüm çünkü oğlumda hic gerek duymamıştım ilk zamanlar göğüs ucum olmamasına rağmen