limoncicegim2 Kızlar alerji geçiren oldumu hiç aranızda her yerinde kabarcık çıkan sivrisinek ısırığı gibi ve sürekli kaşınan ??
Kokturk limoncicegim2 ben de oldum pupp dedi doktor. Krem verdi alerset verdi bi de Plesentadan kaynaklanıyormuş gebeliğin sonlarında Oluyor muş genelde çoğu kadında ben de kaşıntılar için nane yağı sürdüm o biraz hafifletti doktorun verdiği krem çok bir işe yaramadı açıkçası sen de nane yağ sürecek sen önce bölgesel olarak sür çünkü daha kötü yapmasın Allah korusun baktın zarar vermiyor sonra diğer yerlere de sürersin
Senazeynep34 limoncicegim2 alerji iğnesi yapabiliyorlar bu süreçte. Birde doktor eğer yine kaşıntı olursa vücudunda atarax iç bı tane dedi ama sende nasıldır durum bilemem
Dmttthemum limoncicegim2 ben de oldum hem de çok fena ben progestan kullanıyordum o yapmıştı ilacı kesince geçti hemen
limoncicegim2 Anne4142 doktor bana krem vermedi hamilelikte riskli dedi yüz de yüz alerji için bebeğe zarar vermicek ilaç yok dedi neyden çıkıyor acaba bu
Balahatunn Hamilelik hormonlarindan kaynaklidir canim. Benim de kronik urtikerimvar. hamilelikte malesef alerji ilaclari kullanilamiyor. Ozellikle ilk3 ay alerji ilaci veremiyorlar
limoncicegim2 Balahatunn nasıl geçiyor peki yüzüm gözlerim arı sokmuş gibi oldu ? Ne zamana geçicek bu
Balahatunn Yaa gecmis olsun. Ben hamile olmadan once vardi ve ilac kullanabiliyordum. Yuzun sismesi kotu olmus. Hamilelikte Ilk 3 ay gectikten sonra alerji ilacini kullandiran doktorlar var ama
limoncicegim2 Sehenz şiş ne kelime gözümü açamıyorum acil doktoruna gittim 3 ay dolmadan hamileye riskli olucağını söyledi alerji tedavilerinin serumun iğnenin ilacın
limoncicegim2 Kokturk ben gebeliğin başındayım ama benim özellikle gözüm gözümün etrafına nane yağı olur mu kaşıntısını önemsemiyorum şiş çok fazla hani arı sokar ya gözlerim öyle oldu
Kokturk limoncicegim2 göz cevresi yakar sürmeyin benim bacaktaydı belki başka bişeydir o canım doktora görün istersen
Dlnmrc Geçmiş olsun benim bebeğimin alerjisi var doktor gözünde veya dudağında falan şişme olursa hemen acile götür dedi. Başka bi doktora görünmenizde fayda var Allah şifa versin
Anne4142 limoncicegim2 kremi sabah akşam kullandım ama sadece çıkan döküntülere 1 hafta dobra kontrole gittim geçmemişti. Kortizon miktarını artırıcam 1 hafta daha kullan dedi yanına 1 krem daha ekledi kullandım geçti. Ama çok kaşınıyordu normalde ürtiker çıkartırım ama leke kalmazdı hamilelikte izler vardı kremler geçirdi. Vücudunun 3/1 inden az bölgeye uyguladığın için bebeğe zararı olmaz böyle kremlerin dedi . Nokta nokta sürüyordum
Anne4142 limoncicegim2 ben 8 hastalıkken covid geçirmiştim alerjik bronşitim de vardı alerji ilacım vardı akut durumda kullandırdı doktorlarım bana h bir şey olmadı ağzım burnum tıkanmıştı . Kar zarar durumu bu alerji ilaçları
_Nur_1818 Canım geçmiş olsun aynısını ben yaşadım, bugün doktorum krem le ilaç verdi mecburen ilacı kullandim bugün