KayserigeLini38 Kızlar babynest yapılışını bir izleyin o kadar kolay ki bende 20” tl ye alacaktım izledim baktım o kadar kolayı 25 tl ye hem kumaş hem elyaf hem kurdele aldım İnan’ın Harika oldu oıset örtüsünü de 50 tl ye yapıyorlar ama ben 13 tl ye kumaşı alıp kendim yaptım YouTube den izleyip yaptım çok basitmiş düşmeyin para tuzaklarına izleyin anlayacaksınız
EmelBG KayserigeLini38 Boncuk elyafmı aldın tatlım n’aptın .Kaç cm yaptın bende yapmayı düşünüyorum da .
KayserigeLini38 Aslında lazım olan bişey değil kullanışsız Sonra Emin’i onu koyacak yer arayacağım ama ben 40 mevlüdünde içine koymak için yaptım
Ytugcek Ama şöyle bi fark var arkadaşlar babynest in orjinal ürününde organik kumaştan yapılmıştır vs yazıyor. Onun içinde saatler geçireceğini düşünürsek o da önemli bence
arbustoo çok pahalıymış o en fazla 150 tl ye çok iyi babynestler var bende aldım beşiğimiz var ama gündüzleri odada yanımda yatar koltuğa yatırmayayım rahat olsun diye aldım bir tane yıkadım falan kaldırdım kullanmaya daha çok var https://urun.n11.com/ev-tipi-ana-kucagi/babynest-bebek-uyku-yatagi-ve-yastagi-100-pamuk-secenekler-sunar-P194748867