mavisinprensesi20 Benimde Eflin Ece olucak insAllah 🥰Eflin Mira Aylis Mihra bu isimlerde hoş geliyor 🌼
Leydaaa_12 İsim çok önemli anlamı önemli Ahirette isimlerle çağırılacağız anne baba da isimlerden sorumlu olacak o yüzden çok dikkatli koymak lazım benim kızımın adı Erva peygamber efendimizin halasının ismi 🥰 anlamı da çok güzel
Merve201119 Utkulu1 ben aslında serra ismini çok istemiştim ama benim oğlanlar kardeşinin ismini defne istediler defnede karar kıldık ☺️
A_syma Mommm03 Neden vazgectiniz Ben cok begeniyorum :) Hatice yüsra olacak Haticeye sonradan karar verdik annemin adi
Camraa Mehmets cemre ismini pek onermiyorlar sanirim ates anlamina geldigi icin tabi yine de sizin karariniz 🥰
Mehmets Camraa Benim annemin ismini koyacaktık ama annem benim ismimi koymayın yerine cemre ismini istedi kıramıyorum annemi o yüzden yanına lina ismini de ben eklemek istedim eşimle ortak kararımız oldu yani
darkatra Ysmkrkpln aynı durumdayım. O kadar çok uydurmasyon isim var ki, içime sinen tek bir şey bulamadım daha.
Ysmkrkpln Ayy cok guzel fikirler var ben dusundukce okudukc daha da kararsiz oluyorum napicam bilmiyorum😃 esimde hic yardimci olmuyor bu konuda🥺
3bebeli1kedili Yeğenimin adı duru Ece ben de kızlarıma Nazlı lina ve Melis Rana koymayı düşünüyorum oğlumun adı da Mehmet Aydın olacak ☺️