Boncugummmm hangisinden memun kaldınız dikişli sünnet, lazer ile yapılan sünnet,klipsli yapılan sünnet. hangisini yaptrcagımıza bir türlü karar veremedik
Nezii Boncugummmm Biz bugün yaptırdık Batıkent medikalparkta prof. irfan serdar arda yaptı. Hangi yöntemle yapıldığını sormayı unuttum telaşımdan ama dikişli değil. Aslında bende dikişli olsun istemiştim en sağlıklısı olduğu için ama sanırım artık tercih edilmiyor. 36 günlük yaptırdık biz umarım çabuk iyileşir.
Ayse_tusem_buglem Boncugummmm kardeşimin oğluna yaptırdık klipsli çok memnun kaldık doktorda çok ilgili tavsiye ederim 🌹
Bora5832 Boncugummmm biz dikişli yaptırdık eğrilik olduğu için 1 gün bile sürmedi iyileşmesi sadece bir defa ağladı devlet hastanesinde yapıldı ama uzman sünnet klinigini çok öneriyorlar
Boncugummmm Nesecrkc ya herkez memun oysaki guzel mi yapmadık acaba. Buda bnı düşündürdü şmdi sanırım eski usul dikişli yaptrcagız gbı
Boncugummmm Nezii ya maşllah inşllah tez vakitte iyileşir. En guzeli erken yaptrmak biz 5. Ayımza girdik erken istemiştim ama nasip olmadı. Fiyatı nekadar dı acaba
Boncugummmm Ayse_tusem_buglem Hım duydum orasınıda canm met edilen biyer fiyatı sorsam söylerler mi acba nekadar ki