Mavisperi Meliko o kadar mı iddialiymis bizde bir doktor yönlendirmisti özel bir hastaneden ben kendim bile ona gitmistim detaylı icin burdkai cihazlara güvenmeyip ali hoca ya gidin mutlaka dedi ama bu kadarını duymamıştım vay
Mavisperi 112268 bugun gidicektiniz gittiniz mi hersey yolunda mı memnun kaldınız mı rahat bulabildiniz mi soru bombardimanj😀😀😃😃😃😄
112268 Mavisperi evet canım gittik çok şükür çok güzeldi bir sorun sıkıntı yok sadece suyun normal ama biraz yüksek karbonhidrat yeme tatlıyı bırak dedi her şeyi söyledi açıkladı çok ilgiliydi tek tek baktı 🥰🥰🤭🤭🤭🤭
112268 Meliko canım aslında normal bir doktor yani böyle süper gucleri yok sadece makinası çok iyi ve o yüzden daha çok yorum yapabiliyor daha çok degerlendirebiliyor çocuğu bu da onu iyi bir doktor yapıyor otomatik olarak 🤭🤭
112268 Aselsmoms iyiydi canım çok güzel ilgilendi bişey sormama gerek kalmadı hayırlı haberlerle döndük çok şükür hiçbir sıkıntısı yokmuş sekreteri de zaten videoları attı CD verdi resimleri filan.cok ilgili alakaliydi.
Aselsmoms 112268 çok şükür canım maşaAllah inşaAllah bizde hayırlı haberlerle döneriz inşaAllah bende 20 Eylül için aldım randevu canım sen tam kaç haftalıkken gittin verdiği renkli fotoğraflar nasıl
112268 Aselsmoms fotolar filan çok güzel gayet net belirgin canım 21+2 günlüğüm bugün gittiğimde.bence 20-22 hafta arasında gitmelisin ufakken gitme ne kadar geç gidersen bebek o kadar net oluyor büyümüş oluyor
Aselsmoms 112268 bende tam 20 haftalık olduğum gün aldım canım 20 Eylül’e kadar nasıl dayanacam bilmiyorum 🥺
Aselsmoms 112268 özelde yaptırdım özel duru tıpta çok şükür sorunsuz ikili test canım üçlü zaten yaptırmadım