EzKrkcatkr Bende gittim canım, hatta yurtdışından kalktım gittim, çok memnun kaldım, 40 dakika gibi bir süre kontrol etti. 😍😊
2505 112268 oğluma hamileliğimde gitmiştim ali ipeke 5 yıl önce şimdi yeniden hamileyim 16 haftalığız nasip olursa yine ali beye gitmeyi düşünüyorum siz kaçıncı haftada gidiyorsunuz birde fiyatı ne olmuş acaba 🙈😊
112268 2505 canım 750₺ ye gidiyorum 22 haftaya giricem yarın ben de ama yerini bilmiyorum orada sadece aris Çukurambar güzellik merkezini biliyorum yakın mı acaba oraya
Mavisperi 112268 21 haziranda bizde ondan detayliya girdik çok çok güzel ilgilendi herseyi tek tek anlatti 45 dk sonrasında bizi dinledi çok memnun kalacağınıza çevremde giden cok ve daha o bakarken WhatsApptan sekreteri resimleri attı çıkışta cd ve raporları gönderdi ve kalça cikikligi içinde gitmek isterseniz 100 de 50 indirim yapıyorlar sanırım oraya gidicez yeniden bebisimiz icin
Mavisperi 112268 next level avm ile arasında bir kaç bina var babymal var benide eşim götürdüğü için ve söylediğiniz yeri bilmediğim için net bisey söyleyemem zaten birgun öncesi size konum gönderiyorlar
Dilekky 112268 babymall ı geçince hemen ilerisinde aynı sırada 1071 usta plazada yeri. Benim ofisin karşı binası, geçen başka bi arkadaşıma eşlik etmiştim birlikte gittik onun detaylısına, baya ilgili bi doktordu detaylıca baktı anlattı. O yüzden kendim de gitmeye karar verdim.
112268 Dilekky Söğütözü metrosunda insem ordan gidemez miyim ailemin yanına geldim eşim yok ki mecburen metro kullanicam ben ordan da uzak gelirse yine taksiye bineriz gerçi de
Dilekky 112268 söğütözü metrosuna yakın canım. Söğütözü metrosunda in, next nevel a gelmeden bayındır hastanesinin aradan gir. İlerde baby mall var, baby mall ı geçince biraz ileride solda kalıyor. Bayındır hastanesinin orada taksicilere falan sor 1071 usta plaza neresi diye gösterirler.
Meliko 112268 ya soyadı ipek miydi bilmiyorum Çukurambar da ali diye bi doktor o kadar methettiler ki anlatamam hatta ali hoca sorun yok dediyse yoktur diyor doktorlar
Mavisperi Meliko o kadar mı iddialiymis bizde bir doktor yönlendirmisti özel bir hastaneden ben kendim bile ona gitmistim detaylı icin burdkai cihazlara güvenmeyip ali hoca ya gidin mutlaka dedi ama bu kadarını duymamıştım vay
112268 Meliko canım aslında normal bir doktor yani böyle süper gucleri yok sadece makinası çok iyi ve o yüzden daha çok yorum yapabiliyor daha çok degerlendirebiliyor çocuğu bu da onu iyi bir doktor yapıyor otomatik olarak 🤭🤭