Nzldrtr Merhaba güzel anneler.. bastan belirtmek isterimki inşallah sizi sıkmam sadece içimi dökmek için yazıyorum keyifli okumalar.. ben hamilelegim boyunca formu cok takip ettim ama pek birşey yazmadım ama hep okudum anladım önce eşimin adından sonra kendi adımdan. Gecen sene agustos ayında normal dogumla elifimi kucagıma almıstıö ilk evladımdı zorlu bir dogum yasadım ( ki her dogum kendine göre zordur kolay dogum yoktur) ekim ayındada evladımı kaybettim. Büyük acılar yasadık eşimde bende sonra evimizi degiştirdik yeni düzen kurmaya calıstık şükürlerle dualarla toparladık ve ocak ayında. Minik prensesim elvin ime hamile oldugunu ögrenmişm rabbim sen ne büyüksün ilk tepkim tabiki anneme söyleyerek oldu anne cok korkuyorummm😔😔😔 sonra ailemin destegi eşimin ailesininde destegiyle güzel bir hamilelik gecirdim. Zorlu süreçlerim elbette oldu ama hepsine cok şükür🙏 Bebegim 28 haftalıkdan bu yana hep makat pozizyonundaydı dönmedi bir türlü döner die ne kadar umut etsekde 38+1 haftalıkken yani salı günü baska bir doktora daha gidelim dierek ögrendikki bebegimin suyu kalmamıs ve acil sezeryan dedi doktor sonra hemen tekrar kendi doktorumu arayarak hastaneye geldik oda baktı oda hemen sezeryana alalım riske atmamak lazım dedi. 26.09.2018 de saat 5 de sezeryana alındım acil şekilde ama ne korku 🙈🙈🙈 hiç alıstırmamıstım kendimç sezeryana veya sezeryan ola bilecegime eşim hemen evden cantamızı getirdi beni odaya aldılar annem ve kayın validem yanımda herkes de bi heyecan bi korku ben zaten salak gibi o kadar korkuyorum ve hiç bişi bilmiyorum ki. Bildiklerimide unuttum zaten.. beni hazırladı hemşireler giydirdiler vücutta hiç bir şey yok bir tek boynumdaki elif kolyesi dısında sonra saat tam 5 de beni ameliyat haneye götürmeye geldiler herkes benle geldi ama herkesin gözündeki aynı korku biliyorum hissediyorum ya bişi olursa O anı anlatmak tarifsiz en son eşimle göz göze geldigimde korkma ben burda seni bekliyorum kelimesinden sonraki bakısmamız ve benim hüngür hüngür aglayarak ameliyathaneye girmem sonrası zaten maglum buz gibi bir oda ve birden fazla herkes her kafada farklı ses. Bi yerde beni sakinleştirmeye calısan hemşire bi yerde anestezi uzamnı bi yerde doktorum. Hadi bakalım kavusalım yavrumuza diyen güzel doktorum Belden aşagımı uyusturdular ve yatırdılar beni masaya giç bişi hissetmiyorum bi tek anestezi uzamnı işi bittikden sonra neden boynunda kolye var cıkaralım hem dedi bende hayır o benim kızımdan kalan tek sey dedigimde saygı gösterip tamam ablacım kalsın ozaman dedigi anda 17.17 de aglama sesi duymam rabbim o anı hiç birşeye degişmem yemin ederim o kadar ahlıyorum ki doktorum sakin ol yoksa uyutucam dedigi anda hemşireler yanagıma koyuyo o anda resimlerimizi cekiyolar. Ki uyutmasın die hemen sustum cok şükür saglıgı iyi sadece anne karnında sıkıstıgı için kalça çıkıklıgından korkuyoruz diyerek hemen cocuk doktoruna götürdüler. Yanagımdan alıp o an beynim durmus gibi oldu benide hemen diktiler ameliyathanede cıkardılar ki eşim hemen yanımda bitti zaten o aglıyo ben aglıyorum sonra eşime dedim hemen gitt Cocuk doktorunun yanına die odaya cıktım iki saat sonrada elvinimi getirdiler zaten şükür iyiyiz anne karnındaki pozizyondan dolayı sıkısmıs biraz o yizden şüphelenmiş doktorlar şuan / günümüz. Hala hastanedeyiz ama ikimizde cok şükür iyiyiz yarın evimize gidicez rabbim nasip ederse. Cok uzun oldu hakkınızı helal edin litfen sadece içim dökmek istedim 🙏🙏
elifiii Nzldrtr Gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Yaşadığınız acılar unutulmaz ama Allah bu sevincinizi daim etsin 🙏🏻Darısı bizlerin başına..
Aysetnj Nzldrtr öncelikle basin sagolsun sonra gozun aydın canm.. seni uzmezsem ilk bebegini kaybetme sebebin neymis?
Nzldrtr elifiii amin kuzum amin rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin sizlere kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah🤲🤲💕
Nzldrtr Aysetnj Her hangibi bir sebeb yoktu aslında dogal bebek ölüm sendromu dediler Sadece doktorlar
Mehtapkz Allah anali babali buyutsun canim allah size bagislasin bebeginjzi bir omur.. sormaj istedgm 2 dogumuda tatmis biri olarak bize hangisinin daha rahat yada iyi oldugunu anlatabilirmisin senin icin hangisi daha kolay oldu
Nzldrtr Mehtapkz valla tecrübeyle sabit yani aklınız varsa durum müsaitse bebegin kesinlikle normal dogum. Yani rabbim düşürmesin ama sezeryan dogum gercekden acizlik ve okadar perişanlıkki tabi bu benim fikrim.