Gzmyksl Hamaratpanda evliliğimin ilk günü kayınvalidem ve eşimin kuzeni misafirliğe gelmişlerdi. Balık kizartmistim. Adıyamanda balık salçalı kızartılırmış. Kayınvalidem elinin tersiyle tabağı itti. Nedenini sordum bu çok beyaz demişti ve yememişti. 11 aylık evliyim ve hâlâ beyaz balık yapmışım diye herkesten duyarım. Valla bende salçalı balığı ilk defa duydum ama bu kadar dillendirmemiştim.
Hamaratpanda Gzmyksl adanalıyım ben de ilk kez salçalı balık duydum. Ama kabalık etmiş kayınvaliden anladığım kadarıyla senin memleket başka ve Adıyaman’a gelin gelmişsin bilmemen çok normal.
Melisa0002 Ohoooo)))) dovğa, Azerbaycan üsulü yoğurt çorbası. Hamur işleri (annem görse ağzı açık kalırdı) Hamur çorbası, en kolayı menemendi.
mustafatma43 Hamaratpanda köri soslu mantarlı tavuk garnitürlü pirinç pilavı patates salata soğan halkası içecekte kola ennn güzel yemekti 🥰🥰🥰🤲🤲🙏🙏
Selimkemalinannesi Hamaratpanda eşim yaptığı için hep ben anlamıyorum ama kesin benim ilk yemek makarna falan olmustur 🤭 evlendiğimizden beri eşim yada annem yapıyor bende yemek bilgisi sıfır 🫣
Hilal_-aggul Hamaratpanda yumurta evde bişey yoktu yeme içme birdi ve evde hiç bişey yoktu sıvı yağ ile yumurta vardı 🤷
Havva-nur-68 Evlenmeden de berber yaşadık bir süre o yüzden yemwklerimi biliyordu az çok evlendigimiz gecenin sabahı da kahvaltı hazırladım akşam da dışarda yedik
Ozge Hamaratpanda balayından döndükten sonraki sabah gözleme yapmıştım hamuru kendim açmıştım. Eşim ufak bir şok geçirdi. 😂