Hayriy-e Makarna domates soslu ama soson içine birde biber katmıştım o da öyle böyle bi acı değilmiş yanmıştık resmen😄🤣🌶🍝
Ozgeederin Kurufasulye seviyor diye kuru ve pilav yapmıştım ama kurufasulyenin akşamdan islatilmasi gerekiyomus hiç pisiremedim düdüklü kullanmayı da bilmiyodum çok stres olmuştum
RehoGelin Hamaratpanda aaayy hiç sormaa eşimin annesi köyden fasulyesi den patlıcanına pırqsadan artık bahçede ne varsa kattı balayı dönüşü hani ha deyince çıkamazsınız diye dediği gibi de eşim direk nöbetler başladı biz alışverişe çıkamadık dönüşümlü olarak devamlı aynı yemekleri yapmıştım mecbur eşim epey bir patlıcan ve taze fasulye yememişti 😂😂
Dilan246 Evliligimin ilk akşamı kaynanamlara gittik yemeğe 2ci günü kendileri bize geldi 😬 o yüzden ilk gün yapamadım biseyler
Asuman59 Bizde dişarda yedik uç gun sonra eşimin eski manitasi bize yemeye geldi kiz eşimin en yakin arkadaşi baldiziydi geldi gun örendim ve hic buzuntuya vermedim sadece eşime dedim bişi yaşanmadi sadece taniştik dedi istemiyursan iptal ede bilirim yok dedim madem evimi merak etmiş gelsin gursun neymiş altin kulpsuz almis takamamis eve gelmek istemiş.haspam oda evleni bizi cardi gitmedik eşim cucukluk arkadaşindan bile vaz geçti ilk defa burda anlatiyorum 🤦♀️
Hamaratpanda Asuman59 ne yemek yaptın peki o gün. Senin için çok zor ve kötü bir durumdur eminim. Eşinin arkadaşında düşüncesizlik arkadaşın evlenmiş ne diye baldızını getiriyorsun. Kızda gurursuzmuş.
Balahatunn Firinda patatesli tavuk, pilav, kuru fasulye,salata yapmistim. 3 gun yemekleri bitirememistik 😁
minikkurabiyelerinannesi Hamaratpanda Valla eşim yapmıştı , uyuyordum kalktım bir baktım ki fırında kanat patates yapmış cacık falan da vardı of ama bir yedim 😂😂😂
Tuanakuzey İlk gün disarda yemiştik ikinci gün esimin ailesin elini öpmeye gitdimiz için orda yedik 3 günde ben evde Kuru fasulye ve pilav yapmisdim
HavvaSonmez03 Hamaratpanda Vallah ben yeni gelinken kaynanamın evinde kalıyodum yurtdışından izine gelmiştim ve o yapıyodu sağolsun , gene yardım ediyodum tabi 😂
112268 Hamaratpanda canım hatirlayamadim desem inanır mısın 🤣 hatta hiç düşünmemiştim dokuz aylık evliyiz bide ama şöyle söyleyim o dönem çok karnıbahar kızartması yiyorduk ben çok severim de kış günüydü kesin karnibahardir yani ben öyle tahmin ediyorum 🤣🤣🤣🤭🤭🤭