bukurosnana 2pati1baby Ben normaldede acıyı baharatlı şeyleri severdim. Ama gebeliğim boyunca hep aşırı acı eksi tükettim. Çok tüketmeyin diyorlar çünkü annenin midesi daha hassas olduğundan dolayı. Çocuğa bir zararı yok bunların. Benimde başından beri hiç bulantım kusmam olmadığı için kısıtlamadim kendimi. Yani mideni rahatsız etmediği tansiyonunu etkilemedigi sürece yiyebilirsin. Yani kaşık kaşık pul biber bir kilo turşu zaten yiyemeyecegune göre kısıtlama kendini hiç canim😇
Mesudesrds 2pati1baby turşu ve etsiz cigköfteyi bende yedim napalim yemeyelim de ölelim mi yani 😀😀 ama fazla ciğköfte yememeye çalışıyorum erken doğum riski olusturuyormus öyle duydum doğru mu değil mi bilmiyorum tabiki turşu deyince canım turşu istedi ya 😬😬😬
dyt-tugce Ben de normalde aşırıııo tatlısever bir insanken şu an bir lokma tatlı bile midemi bulandırıyo, 15.haftadayım özellikle ilk haftalar gidip dolaptan turşu suyu içiyordum o benim içimi ferahlatıyor gibi geliyordu😂 cinsiyetimiz erkek bu arada🙊💙
2pati1baby dyt-tugce sanki içimden bir ses erkek olacak diyor benimde ama kısmet🙈Ben yemeyi geçtim tatlı kokularına bile gelemiyorum artık 😔Öncesinde tatlısız bir gün duramazdım şimdi nar ekşisi ,zeytin, baharatlar ,sirke hadi hayırlısı🙈🙈😅
Dedimolabilir 2pati1baby 9. Haftada kucuk kavanoz salatalık turşusu bitiren ben bu bilgiyi begenmedim 😄
Mesudesrds 2pati1baby önceden çok severdim ama hamilelikten midir nedir biraz tiksindim sanki çokta yemiyorum ama ne bileyim 😬😬
Minik1Civciv sinoli ya bende yemek yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum ama çiğköfte yiyorum bi tek arada ondan da tiksiniyorum sonra yine canım çekiyo
Mrv135 2pati1baby Çok yemediginiz sürece bir şey olmaz ki. Sadece miktarı çok olursa ödem yapar turşu. Çiğ köfte de şeker çıkana kadar hep yedim şimdi içinde bulgur var diye çok az yiyiyorum tadımlık olarak.
Annesininportakali53 2pati1baby yani herseyin fazlası zarar çok yemediğiniz sürece sıkıntı olmaz ben 23 haftalik kizima hamileyim hala acı biber turşu limon bol bol bunları yerim ki başından beri canım sadece acı ve eksi ister