2pati1baby Herkese merhabalar gebeliğimin başından beri aşırı derecede canım sirke,limon , baharatlı şeyler istiyor 8. Haftaya giricez.Turşu çok yemeyin ,sirke tüketmeyin ws diyorlar ama bir sıkıntı oluyor mu 🙄 Bir de etsiz çiğ köfte de sıkıntı olur mu ???
minisinannesiiii 2pati1baby aşırı yemediğiniz sürece bisey olmaz hepsini yiyebilirsiniz bende oğluma hamileyken hep limon yemek istiyodum ama tansiyonum düşük çıktığı için yiyemiyodum 😀
Nazlicangrhn-3009 2pati1baby ayy o bende de var sürekli turşu yemek istiyordum bı ara dünde etsiz çiğköfte diye tutturdum yedim yani bişey olmaz bence ama turşuyu çok yeme benim midem agrimisti🙈
minikturtam1 2pati1baby çiğköfte icin birsey diyemem. Ama turşuyu oldukca azaltmanizi öneririm. Bana doktorum tansiyon yukselmesine sebebiyet verecegi icin yasaklamisti. Gebelikte yüksek tansiyon tehlikeli demisti. Bence tamamen kesmesenizde arada bir cok abartmadan tuktilebilir. Bende o haftalarda asırı tursu, tursu suyu salgam vs. Tuketiyordum. Gercekten insanin cani isteyince kendini durmurmasi zor oluyor.
sinoli 2pati1baby ben limonu tuzlayıp yiyorum ne kadar zararı var bilmiyorum 🙈 arada da turşu kavanozu önüme alıp yiyorum.. 17 haftalığım çiğ köfteyi daha yeni ağzıma sürebildim eşimin izniyle iki gün üst üste hemde 🤤 Azar azar yemekte fayda var.. Ama tansiyonu uçacak gibi son aylar da 🤫
2pati1baby minisinannesiiii benimde normalde tansiyonum düşük tatlı hayatımın bir parçasıydı kokusuna bile tahammül edemiyorum.İçimden İbrahim Tatlıses çıkacak galiba 😂🤣
minisinannesiiii 2pati1baby bende bu ara aşırı tatlı krizlerine giriyorum kaşık kaşık çikolata yiyesim var benim cocuklarda bi terslik var hani tatli yiyince hakkı ekşi yiyince ayse oluyodu tam tersi oldum 😀
2pati1baby minisinannesiiii ne güzel bir kız bir erkek annesi olacaksınız🥰Sağlıkla gelsin bebeğiniz🙏 Bende sonucu merak ediyorum acaba ne olacak 😅
minikturtam1 minisinannesiiii bendede tam tersi oldu. İlk zamnlar hep eşki yemek istedim Hergün sişe şise şalgam içiyordum. Bende bu teoriye gore kiz beliyordum ama nasipse oglusumuz oluyor. 😁
2pati1baby Nazlicangrhn-3009 birde siyah zeytin olayım başladı çerez gibi her gün yiyorum😅.Sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu acaba 🙈
Nazlicangrhn-3009 2pati1baby yok doktor ⅔ haftaya belli olabileceğini söyledi ama bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun 🙏🏼 benimde soğuk su ve soğuk tuzlu domates 😂🙈
Minik1Civciv sinoli ya bende yemek yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum ama çiğköfte yiyorum bi tek arada ondan da tiksiniyorum sonra yine canım çekiyo
sinoli 2pati1baby ben ilk aylar da erikle tuzu uçurmuştum resmen, tatlı canım hiç istemiyor sürekli ekşi tarzı şeyler canım çekiyor, tatlı da canım çekiyor vücut istiyor ama yerken midem bulanıyor. Dikkat etmekte fayda var bazen abartıyoruz 😁 Ben abartanlardanım siz olmayın 🙈
Aysunnn1907__ Valla hamileliğimin başından beri normal besleniyorum kasmamak gerek çok da . Çiğköfteyi etsiz şekilde evde eşim yapıyor öyle yiyorum. Limon çok yiyorum turşu da. Sirkeyi de salatalarda kullanıyorum sadece. Bir şey olmaz yani Allahın izniyle :) Aşırıya kaçmadığınız sürece yiyin🌸
45ekn_ 2pati1baby benimde hamileligimin basinda canim cok baharat istiyordu. Birde erik. Kizim opacak nasipse. Sirkeyi bende duymustum. Ama ben yedim hic birseyde olmadi.