Gul-42 El123 kesılmeyı bılmıyorum cnm besma ve kum torbasına yazdım cok acı verıcı aka kesmede aynı yerdendır bence
Serap-Yigit okunmusciklet normal doğumdaki gibi mi. İçindeki kirli kanı falan çıkarmak için. Bende ikinci doğumu sezaryen olabilirim büyük ihtimalle bilgim yok. Tansiyonu düşüyor insanın fenalaşıyor
okunmusciklet Miniklerinannesiiii yok canım hepsinde oluyor genelde sezaryanda bebek cıksın diye gögüs kafesine bası uyguluyorlar bazen iriyse bebek sonrada odada pis kan çıkması için karına basıyorlar
okunmusciklet Annesibebegi kuzum iriyse bebek mecbur ittiriyorlar basma olayı sonrası da oluyor odada pis kan çıksın diye
El123 Guzelanne0 hayrla saglkla kucagmza almak nasıp olsun ınsallah hepımıze hep merak etmısımdır bırde ılkı kolay olmustu hemen bana o zman sımdı kolay ya ıkıncıde cok zorlancan demıslerdi
Guzelanne0 El123 ya o senin vucuduna bagli benim 2 si iui gecti ama bu sonuncu cok zor gecti toparlanamiom
Whitewomen Guzelanne0 Merhaba hayırlı olsun. Sondayı uyuştuktan sonra taktirsaydiniz keşke hissetmezdiniz. Çok ağrı sızı oluyor mu doğum sonrası