Balahatunn Betulyesilts ben de sezaryen dogum yaptim ama o bastirma olayi olmadi. Ameliyathanede mi yapiyorlar onu
El123 Guzelanne0 hayrlı olsun canm allah analı babalı buyutsun ınsallah benm bır kızım var sımdı ıkıncıye hamıleyım yenı hamıle kaldm ama du karna basma olayını anlamadm nasl yanı ben devlette oldum sankı hıc oyle basma fılsn yapmadılar aa ben mı hatrlamıyorum ya
Annesibebegi okunmusciklet bende o bastırmayla mahvolmuştum doğum sonrası en büyük sıkıntım kaburga ağrısıydı bir müddet geçmedi 😞
okunmusciklet Annesibebegi evet benimde doğumda basyırdılar bacım gögüs kafesğm çatlamış tı bide onun ağrısını çektim
Annesibebegi okunmusciklet benimçatladı mı kırıldı mı İnan bilmiyorım ama acayıp bir acı ağrı ne yatırıyordu ne kaldırıyordu bastırmadan olmuyor mu hiç cidden ya ?
El123 Guzelanne0 canım ınan yapmadılar cnku hayrlarm hatta kuzenlerm de kum torbası koyuyolar bastruolar dedı cok korkmustm annemde yanmdaydı onada sordm yok yapmadılar ddı
Aminenin_annesi Mervedez159 kum torbası pıhtılaşma oluşmaması icin onun yapılma amacı farklı. karına bastirma sebebi içeride pis kan kalmasin diye. normal doğumda vucut o pis kanı atıyor ama sezaryende mecbur bastirmak zorundalar
Aminenin_annesi Balahatunn o konuda bilgim yok benim de ilk doğumum olucak ama interntten sürekli izliyorum ne neden yapılıyor vs. araştırıyorum bu sekilde açıklıyorlar. ama sanırım odaya ciktiktan sonra bastırma islemi oluyorms yorumlarda o sekilde okudum yanlış hatirlamiyorsam
Hatice-x Guzelanne0 bende spinal sezeryan oldum bende kimse karnıma bastırmadi hiç şimdi okuyunca tırstım umarım 2. Doğumumdada kimse bastırmaz küçük bir kum torbası koymuşlardı sadece
Balahatunn Bende ne kum torbasi koydular ne de bastirdilar. Ama ameliyathanede dikerken boyle bi baski hissetmistim sanki boyle cekistirerek dikiyorlamis gibi. O zaman mi bastirdilar acabâ
okunmusciklet Annesibebegi kuzum iriyse bebek mecbur ittiriyorlar basma olayı sonrası da oluyor odada pis kan çıksın diye
Gul-42 El123 evt cogu kısıye yapılmamış bna yapıldı ıksııde ama benımle beraber gıren baska hastanede arkadaslarım vardı onlara yapmamışlar
Gul-42 Guzelanne0 karın basması acılı bır ıslem evet bn cok zor bastırmıştım aglamıştım 😞😞😞kum torbasnda cok zor koydurmuştum ve yıne aglamıştım