Kullanmam lazım, evvelkinde kürtajım oldu. Arkadaşım çok ağır ilaç diyor sadece uyuyacaksın dedi. 2 buçuk yaşında ilgilenmem gereken kızım var
Progestan 200 mg Uyku yapar mı net şekilde
Fitil de kullanabilirim ama , eşim biraz ilaç konusunda kızar almaz da. çünki alıp kenara koyarım kullanmam yan etki olacak diye falan. Ama kullanmak zorundayım şuan. Herkes te mi uyku yapıyor
Fatimaaatilla ağzdan alınınca uyku yapıyo evet ama vajınal yoldan fitil gibi atın daha etkili 2şekldede kullanılıyo ben vajınadan kullanmştm rahat oluyı.
Fatimaaatilla bende uyku yapıyo canım ama sabredip kullanmamız gerekli herşey bebislerimiz için
Fatimaaatilla Ben fitil olarak kullandım uyku felan yapmadı bende zaten gece yatmadan atıyordum gün için de de bir etkisi olmadı
Fatimaaatilla farkli bir ilac degil fitil aynisini alttan atiyorsunuz. Alttan alin ben sabah aksam atiyordum.hic bir yan etkisi olmadi 23 hafta kullandim.
Cagla15 aynı zamanda fitil olarak atabiliyormuşuuzz
Fatimaaatilla Zaten doktorlar fitil olarak daha etkili olduğunu söylüyor bende kürtaj sonrası gebeliğinden kullandım şimdi 29 haftalığım
Fatimaaatilla uyku yapıp sersemletiyor o yüzden gece yatmadan iç ben o sekilde yapıyordum
Fatimaaatilla 100lüğü de yapıyor fitil olarak kullanabilme imkanın varsa öyle kullan yoksa sabah erkenden çocuğun uyanmadan ve gece uyuttuktan sonra içebilirsin ben öyle yaptım çünkü resmen bilincin aniden kapanıyor gibi oldu bende
Fatimaaatilla sürekli uyumuyorsun ama kafanda sürekli bi ağırlık oluyor tabi uyku da yapıyor kürtajdan sonra niye verdiler ki ilk defa duydum
Fatimaaatilla aynı ilacı fitil olarak kullanıyorsun farklı bi ilacı değil yan etkisi çok az oluyor
Fatimaaatilla
Kızınızın gece uykusu nasıl? Uyuyorsa gece içebilirsiniz ciddi bir uyku yapmadı bende aksine uyuyamıyorum ama mide bulantısı yapıyor gece yatmadan içiyorum. İhmal etmeyin için önemli
Gece yatmadan önce fitil olarak kullanırsan bi sıkıntı yaratmaz, ağızdan aldığımda benide bayıltıyordu fitil olarak kullandım sıkıntı yaşamadım
Fatimaaatilla gece yatmadan önce vajinal olarak kullanın.. normal içince uyku yapıyor
Fatimaaatilla ağızdan alınca uyku, baş dönmesi ve bulantı yapıyormuş doğru ama ben akşamları yatmadan fitil olarak kullanıyorum şükür şuan da herşey yolunda 1 ay olacak kullanmaya başlayalı ama eğer günde 2 kez kullanmanı söylediyse ağızdan alman daha mantıklı
Fatimaaatilla alttan alınca hiçbirşey yapmıyor ne uyku,ne bulantı ,ne de baş dönmesi… Fitil olarak kullan bence hem daha kolay hemde günlük yaşantını etkilemez daha rahat olursun benim ufak bi kanamam oldu hem akşamları fitil alıyorum hemde doktorum çok iyi sağolsun bana iğne verdi 5 günde bir vuruluyorum oda çok iyi diyolar doktorunla onu da görüşebilirsin benim çok büyük bi riskim olmamasına rağmen şükür iğne verdi yinede
Fatimaaatilla ağızdan alındıgında evet fena etkileri var ama vajinalden alınınca bir etkisi yok ben günde 3 kere kullandım aylarca
Fatimaaatilla ben fitil olarak kullanıyorum 3*1 öyle bir etkisini görmedim ama ağızdan kullanıldığında yan etkileri fazla olduğunu söyleyenler var