Kızlar esk şehir hastanesine gidiyorum. 32. Haftamda takıplı doktorumun almanyaya gideceğini söyledi artık orada yaşamaya karar vermiş cok da iyi yapmış mahsallah ama bari beni dogurtup gıtseydı neyse o gün cok ağladım zaten 33. Haftamda başka bir doktor buldum aynı hastanede detaylı ult bakan doktoruma yazdım rıca ettım benı kbl ettı o gun kontrollerı yaptık sonra bana rısklı hastalara baktıgı ıcın benı alamayacagını soyledı hak verdım bişi demedim baska doktor önerin dedim bugun 35. Haftadayız baska bı doktorua gıttık durumu anlattım tamam bakalım dedı nts aldı kılomzu fln soyledı yanı hersey guzeldı sohbetımızı ettık tanıstık fln dedım allahm doktora bak yanı sohbet edıyoruz dedım kendı doktorum gıbı yakın demekkı neyse tam cıkıcam bıdha ne zaman gelıcem dedım tatıle cıkıyorum eylül de fln donerim kendıne baska doktor bul dedı yanı o kdr kötü oldum ki bahceye cıkıp bir saate yakın agladım 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 sonra kendı ılk doktoruma yazdım anlattım herseyı bana önerdıgı doktoru soyledı hastaneye gırdım ne duyayım oda tatıldeymiş yanı yazları gebe kalmayalım mı anlamıyorum yeterınce anlatıslı davranıyorum bılıyorum onlarında yapabılcegı bısı yok ızne cıkmak hakları ama takıplı hastayı bırakıp gıtmek ne demek canım cok sıkkın aglamaktan gözlerım şiştiiii nasıl dogurucam ne alemdeyım bebegım durusu nasıl nts ılk kez gıtdım ne cıktı nasılım hıcbır bok bılmıyorum elımde kagıdım da yok 10 gun sonra baska doktora gıtmemı soyledı kıme gıdıcem blmıyorum mhrs bır doktor bıle randevusu yok bebeğimide üzmek istemiyorum duygularımı hıssedıyor bılıyorum ama elımde degıl gözyaşım durmuyor