Miniktospik Deletedmom547899 2 hafta önce rapor verildiğini bilmiyordum canım ama benim doktorum uçaktan bir gün önce veriliyor acilden de alabilirsin demişti Nst ye bağlanıyormuşsun
Deletedmom547899 Miniktospik hayır iki hafta önce sormuştum rapor bir hafta geçerli bildiğim kadarıyla daha rapor yazmadi
Efulii Deletedmom547899 12 saatlik yolculuk yaptm bende 28.haftamda inanilmaz zorlandm tuvalet sorunu ve bel agrisi kuyruk sokumu agrisi cok zordu canim kac gun cektm acısını ben senin yerinde olsam asla yapmam cok az kalms dogumuna dogumu tetikleyebilir
asraca Deletedmom547899 izin verirse özel araçla verecektir her 2 saatte bir yürüme verecek ve arka koltuk yatak olacak vs
ogrtmnanneee Bende 23 Ağustosta 35+2 iken uçak yolculuğu yapacağım ama zaman yaklaştıkça risk mi aldım diye pişman oldum açıkçası napcam bilmiyorum
Ulumoon92 ogrtmnanneee 35+5 te uçak biletim var uçuş yapacağım. Yasal zamanım geçmiş olmuyor dimi rapor alirsam? 35+2 de sorun yarattılarmi?
Yagmrr11 Deletedmom547899 ne yaptınız acaba yolculuğa gittinizmi benimde eşim görevden geliyor ve 36.haftamda oluyorum 10 saatlik yola çıkacagımda
Deletedmom547899 Yagmrr11 evet 4 gün önce yolculuk yaptım 10 saat sürecekti aksaklık oldu 12 saat yolculuk yaptim.Asiri derecede bir ağrım olmadı ama ayaklarım çok ödem topladı o günden beri düzelmedi
Deletedmom547899 Yagmrr11 amin şimdiden sizede sorunsuz yolculuklar dilerim sağsalim varın inşallah 🌼
gulten5897er Deletedmom547899 35-36 haftalarımda ben de yolculuk yapacağım. 8 saat sürüyor. Nasıl olacak hiç bilmiyorum
Deletedmom547899 gulten5897er gece yolculuğu tercih edin yolculuk öncesi uyumayın yolda yorulup uyuyunca vakit geçiyor.mutlaka yastık alin minik belinize koyun.bide her molada inip yürüyün ayaklar şişiyor hareketsizlikten