Deletedmom547899 36.haftada 10saatlik otobüs yolculuğu yapmak zorundayım.Randavum yarın doktora soracağım lakin yapan var mı iyi kötü tecrübesi olan varsa fikirlerini belirtirse sevinirim.
dezgi Deletedmom547899 otobüs yolculuğu bence çok riskli doktorunuzun da onay vereceğini sanmıyorum bende 36 ya giriyorum 1 saat arabayla bir yere gitsem bacaklarım ayaklarim kalçada sızım başlıyor hareketsizlikten🥲
Pineapplee Deletedmom547899 otobüs sizin için zor olabilir ama uçağa da raporla bile almazlar artık doğum zamanınız gelmiş 🤦🏻♀️ Özel arabayla gitme imkanınız varsa dinlene dinlene gidersiniz
Miniktospik Deletedmom547899 uçak içinde THY 36 haftaya girmeden raporla alıyor Pegasus’ta aynı şekilde diye biliyorum haftaya benimde yolculuğum var 34 haftalık olacak Sun exprees 36 haftanın sonuna kadar raporsuz alıyor ama yine de hem doktorunuzla görüşün hem uçak firmasını arayın detaylı bilgi alın
Deletedmom547899 dezgi uçakla gitsem yarı yarıya düşüyor mesafem aktarma gidiyorum.10 saat gitmektense uçak + 4 saat otobüs gitsem daha mantıklı galiba.of zorunda olmasam hiç gitmem
dezgi Deletedmom547899 sanki daha mantıklı evet ama rapor vermezse doktorunuz uçağa da almazlar 😑 çok mu özel mühim bir durumunuz var cidden endiselendim sizin için 🥲
Deletedmom547899 dezgi hamileligimi ailemin yanında geçirdim eşim görevde idi şimdi geldi bende doğumu kendi evimde yapmak istiyorum o yüzden evime mecbur gitmeliyim bir yol bulmaya çalışıyorum bakalım doktorum yarın ne diyecek.Belki yolculuk yapan vardır diye sorayım dedim otobüsten korkuyorum heran aksilik olur diye
asraca Deletedmom547899 izin verirse özel araçla verecektir her 2 saatte bir yürüme verecek ve arka koltuk yatak olacak vs
Ormanmeyvelii vesilece offf bel ağrısı birde popo ağrısı. Evde koltukta bile 15 dakikadan fazla oturamıyorjö
Ormanmeyvelii Doktorum 32. Haftadan sonra 2 saatlik yolcuğu bile yasakladı. Riskimde yoktu. Bu haftadan sonra yolculuk yok dedi. Tabi sizin durumunuz şartlarınızı bilmiyorum doktorunuza bir danışın
mine7972 Ben geçen 35. Hf arabayla 7 saat yolculuk yaptım erken doğum riskim olduğu halde… Bence önemli olan sizin kendinizi tanımanız. Benim belim hiç ağırmadı… ayaklarımda… otobüsle bile gitseniz otobüste 2 saatte bir kalkıp yürürsünüz kan dolaşımınız olur… yani siz kendinizi iyi hissediyorsanız bir problem olmaz…
Deletedmom547899 Miniktospik türk hava yolları 36.haftaya kadar alıyor doktorum 2 hafta önce uçuş raporu veririm demişti yarın gidip danışacağım ondan rapor almadan bilet de almak istemedim
Merveyaz Deletedmom547899 otobüs sakıncalı gibi ya tabi en iyisini doktorunuz bilir ama uçakla gitmeniz daha iyi. Bu düşüncede olduğunuz için otobüste sizde kendinizi strese sokarsınız acaba bir şey olurmu vs diye. Bilemedim🤷🏼♀️
Miniktospik Deletedmom547899 2 hafta önce rapor verildiğini bilmiyordum canım ama benim doktorum uçaktan bir gün önce veriliyor acilden de alabilirsin demişti Nst ye bağlanıyormuşsun
Duruuulina Deletedmom547899 canım 36 da şahsi araba ile bile 4-5 saatte bile izin vermiyor doktorlar 10 saat otobüs yolculuğu olmaz yani bir şekilde iptal etmek zorundasın bence benim doktorum 4 saatlik araba ile yolculuk için sürekli mola verip yürüme şartı koymuştu gitmemiştim ben de
gzde_08 Ben 36. Haftada 10 saatlik otobüs yolculuğu yaptım tabi doktorumun onayıyla, molalarda inip hareket etmem ve otururken de arada bir ayaklarımı hareket ettirmemi söyledi. Çok şükür ayak şişliği dışında bir sıkıntı olmadı.