Ebbruc ezgikrby doktorumla bi konuşayım da baktım olmuyo sezeryan derim 😂 şimdi bile merak ediyorum tipi nasıl falan diye, bana benziyo mu kime benziyor falan
Ebbruc ezgikrby valla eşime sormadım bile hiç, yıllardır hayalim yağız koymaktı abimi de kaybettim geçen sene o yüzden Yağız Ali koymak istiyorum nasip olursa, oda itiraz etmedi hiç. Siz düşündünüz mü ☺️🥰
ezgikrby Ebbruc yaa çok güzel düşünmüşün hem de çok güzel bi isim olmuş uyumlu 🥰 ismi gibi güzel de bi ömrü olsun inşallah 🥰❤️ Ben de Notlara birkaç tane isim kaydettim ama şu an içime en çok Mira siniyo soyadımıza falan uyum konusunda (bide eşim annemin adını koyucam diyo maalesef 😂 iki isimden kendimde de 2 isim olduğu için nefret etmeme rağmen) bakalım nasıl olucak 🤦🏼♀️
ezgikrby Ebbruc ay ben de en çok nasıl bi bebek olucak çok merak ediyorum 😂 kilit ekranda kız bebek fotoğrafı var 9 ay bakınca ona benziyo diyolar %100 batıl inanç seviyem shdjdj 😂
Ebbruc ezgikrby amin amin, çocuklarımızın güzel, huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah 🙏🏻 🥰 Mira güzel bi isim 😇 annesinin adı ne bari uyumlu bişey olsa
Ebbruc ezgikrby bende abimin fotoğraflarına bakıyorum bazen , mavi gözlü sarışın falan diyorum keşke ona benzese. Ben kumral yeşil gözlüyüm, eşim kumral kahverengi gözlü falan 😂 ortaya karışık yani 😂😂
ezgikrby Ebbruc ay benzer inşallah senin genlerinde varsa 😂 benim de gözlerim mavimsi yeşilimsi giydiklerime göre çok değişiyo, anne tarafım da full renkli gözlü o yüzden beklentim çok yüksek 😂
ezgikrby Ebbruc Diğer bulduklarım daha da uyumsuz 🤦🏼♀️ Zaten kullanmicaz ama kimlikte yazıcak koyarsak. Lina, Melis, Melisa, Elisa, Aren, Masal, Laren, Dilay, Aden 😂 diğer kayıtlı olanlar da bunlar
Ebbruc ezgikrby hepsinin başına fatma koyarak okudum 😂 Fatma Arende uyumlu oldu gibi 😂 ben kız ismi hiç düşünmemiştim ama son bikaç aydır Ela olabilir diyorum, ama şuan doktor kız dese cinsiyetine asla karar veremem koyacağım isme 😂😂
ezgikrby Ebbruc evet ya erkek için daha çabuk karar veriliyo ama kız olunca o kadar çook seçenek var ki 😂😂😂 ben de karar veremiyorum 🤦🏼♀️😂 Ela da çok güzel