AngeL- Ebbruc amaan gidelim boşver 19 haftada olmazsa 20 lerde bihada gidiveririz 😅 bu arada siz özele ne kadar ücret veriyorsunuz ☺️
Ebbruc AngeL- muayene ücreti 200 canım ama ben ilçedeyim, hastane değil özel muayenehanesi var doktorun yani
Ebbruc ezgikrby artık zor gibi ama inşallah gelirsek falan haber veririm ☺️ Benim kafa resetlendi son 1 yılda, yeşilköyde olabilir yeşilli bişeydi onu biliyorum da net hatırlamıyorum. Buralara gelirseniz bende beklerim 🥰❤️
Ebbruc ezgikrby ay ben bugün ağladım zaten, eşime diyorum ben artık doğurmak istiyorum dayanamıyorum diye 😂 40ı bekleyemem gibi geliyo ya hele o soğukta hiç doktora derim al beni nolur 😂😂
Ebbruc Ogretmenanneyim normal mi istiyosun canım sende. Ay kadının yaşı sorulmaz ama yaşlarınız kaç merak ettim @ezgikrby 😬😬🥰
ezgikrby Ebbruc kadın kadına sorar ya benim takıntım yok ben soruyorum sorana da söylüyorum 😂😂😂 ben 26 yaşına gireli 1 ay oldu 😂 sen kaç yaşındasın
Ebbruc ezgikrby kuzeniminde ilki 40.haftada gelmeye niyeti yokmuş, kakasını yapmış mecburen sezeryan yapmışlar 😂 o zamann sezeryan düşünmek lazım doğum günümde doğurmak istemiyorum 😂😂
ezgikrby Ebbruc ahahdjdkdkkddk içerde kakasını yapmayan da ne bileyim çok güldüm 😂😂😂 valla anladığım kadarıyla sen o kadar beklemezsin asla hahaha
Ebbruc ezgikrby yaa teşekkür ederim, evet inanmıyolar pek yaşıma 🥲☺️ Oğlum şanslı olacak ablası gibi gezdirir beni yanında 😂😂
Htc3866 EmineDefneGokce sadece bebek değil kese ve plesanta var kuzum o yüzde nuyuyenler gayet normal buyumemis göbiş de iç karnı geniştir orada saklanır iki durumda gayet güzel ve normal
EmineDefneGokce Htc3866 doğru 🥰 ama aslında rahimden de bahsetmiştim Yani karnı çıkmayanlar boşa üzülüyor iç karnı da geniştir evet ama rahimin ulaşacağı seviye de bellidir
serifedinci ezgikrby 15 .5 haftaligiz bizde hareket değilde daha vok seğirmesi gibi ama ben 12 . Haftada falan başladı daha da küçük olabilir
Ebbruc ezgikrby valla eşime sormadım bile hiç, yıllardır hayalim yağız koymaktı abimi de kaybettim geçen sene o yüzden Yağız Ali koymak istiyorum nasip olursa, oda itiraz etmedi hiç. Siz düşündünüz mü ☺️🥰