Ebbruc ezgikrby henüz almadım hiç ama almaya başlarım yavaştan sanırım, iştahım aşırı derecede açıldı çünkü , sürekli yemek yemek istiyorum bi kahvaltıya karşı isteğim olmuyo 😂 12.haftada 54.65 gelmiştim az önce tartıldım 54.9 geldim
Ogretmenanneyim Ebbruc bende tam tersi kahvaltıya kendimi kaybediyorum deli gibi yiyorum 😂 bebisler sağlıklı olsun inşallah kilo çokta önemli değil zaten kışın doğum yapicaz yaza kadar veririz herhalde
Ebbruc AngeL- psikolojimi bitirdi zaten bu bebe, iyi mi nasıl büyüdü mü diye diye bu zamanlara geldik 😂
AngeL- ezgikrby 2-3 hafta içinde nasipse hissederiz ☺️ Detaylı ultrason ne zaman yapılıcak doktorunuz çağırdı mı ?
ezgikrby AngeL- detaylıyı bilmiyorum ama Cuma günü normal kontrolüm var ondan sonra gün verir sanırım 🥰
ezgikrby Ogretmenanneyim bende de öyle oluyo ya bi gün hiçbir şey yiyemiyorum bi gün çok fazla yiyesim geliyo evde sıkıntıdan 😂 9. aya kadar ne kadar olucak bakalım ama çok takıntı yapmamaya çalışıyorum emzirirken veririz 😂
Ogretmenanneyim ezgikrby evde olmamıza rağmen iyi almdjk cidden. Simdi Eylül de okul başlar belki daha az yerim 😂
Ebbruc ezgikrby 1.70 boyundayım da gören zayıf diyo hala sinirlerim bozuluyor 🥲🥲 Allahtan göbek belli de bişey demiyo arrık kimse
ezgikrby Ebbruc tam ideal bence 😂 bende üniversiteden dönünce 35-36 kilo verdim 🤦🏼♀️ pandemide de yarı zamanlı çalışınca 3-4 kilo almıştım evlenince biraz daha aldım 🤦🏼♀️ Aslında en çok benim takıntı yapmam lazım ama pek önemsemiyorum 😂 çok hızlı verip hızlı alıyorum hiç senin gibi sabit kilom olmadı 🫠
ezgikrby Ogretmenanneyim benim de tek düşüncem bu 😂 kışı evde geçirip yaza tekrar fit başlamak çok amin kızlar 🙏🏻😂
Ebbruc Ogretmenanneyim tek üzüldüğüm şey pantolonlarımı giyemiyorum şuan, onun haricinde hiç dert etmiyorum kaç kilo alacağımı ☺️ Dediğin gibi minikler sağlıklı olsunlar da
ezgikrby Ogretmenanneyim senin öyle bi avantajın da var ya ben evde hepinizden şişman olucam hahaha 😂 hangi grupların öğretmenisin bu arada ya da bi bölüm öğretmeni mi
ezgikrby Ogretmenanneyim tabi ki veririm 19’una bide benim kullandığım vitamin bitiyo sanırım onu değiştirir bide detaylıya gün verir başka bişey var mı 20. haftalarda yapılıcak ki
Ogretmenanneyim ezgikrby anasinifi canım.bir de uyum haftamizi düşün 😂 çılgınlar gibi ağlayan çocuklar😟