Ebbruc Lizbonn yok canım yok aştım artık ben onları. Geçen sene bi kaybım oldu kalp durmasından. Bu kez hamile kalınca dedim ki iyi düşüncem iyi olacak çok şükür şimdilik bi sorun yok 🙏🏻❤️
AngeL- Ebbruc ezgikrby Ogretmenanneyim Lizbonn Kızlar siz bebişlerinizi nerde hissediyosunuz tam olarak ☺️ Ben anlayamıyorum nerde olduğunu. Kasıkta mı göbek deliğinin yanında mı yoksa alt karında mı 😅
Ogretmenanneyim AngeL- canım sol kasigima yakin bir yerde 2 kere hissettim ikisi de aynı şey ve ikisinde de yemek sonra uzanırken hissettim. Hatta telefonla konusuyordum şok oldum kaldım
ezgikrby AngeL- benim göbeğimin tam alt kısmında hafif sağ kısımda sertlik var ama tam olarak hissetmedim daha hiç 😂 hissetmedim diye üzülüyorum ama bekliyorum bakalım
AngeL- Ebbruc yaa benim zaten kendi göbüşüm var o yüzden sertlikte hissetmiyorum. Fotoğrafta gördüm seni maşallah çıkmış göbüş hissetmen daha kolaydır ☺️
AngeL- ezgikrby ya bende hissedemedim henüz daha erkendir mutlaka ama ne biliyim yerini bari hissedebilseydik 😅
Ebbruc AngeL- hissediyosamda şuan anlam veremiyorum zaten, acaba o mu değil mi diye sürekli bi ikilemdeyim ☺️ 2-3 haftaya daha da belirgin hissederiz bence ☺️ Sağlıklı olsunlarda geç olsun güç olmasın
Ogretmenanneyim AngeL- yani bende bilmiyorum canım ilk hamilelik bi diyorum gazdır bu bi diyorum farklı ama tam anlayamadım 🥰
ezgikrby AngeL- ben de bilemedim yukarlarda ben de fotoğraf koymuştum sadece o kadar belli zaten 😂 ben de anlayamıyorum ama 2-3 haftaya belli olur diye bekliyorum bakalım
AngeL- Ebbruc öyle kuzum ya genelde bağırsak hareketi oluyomuş 😌 ya söylemesi ayıp psikolojik mi nedir anlamadım bende bi gaz artışı var sizde de öyle mi ? Kendimi dinliyorum çoğunlukla hareket mi değilmi diye hep gaz oluyo 😅🙊
Ebbruc AngeL- yok canım gaz sorunum yok şuan için benim, bağırsaklarım falanda düzenli çalışıyo ama dediğin gibi psikolojik olabilir 😂 şuan tam o haftalardayız ya herkeste hareketlerden bahsediyo kafamıza öyle yerleşmiş olabilir ☺️
AngeL- ezgikrby 2-3 hafta içinde nasipse hissederiz ☺️ Detaylı ultrason ne zaman yapılıcak doktorunuz çağırdı mı ?
ezgikrby Ogretmenanneyim ben şu 17 haftada toplam 2 kilo almışım 🤦🏼♀️😂 sizin kilolar nasıl gidiyo @Ogretmenanneyim @Ebbruc
Ogretmenanneyim ezgikrby ben daha almadım ama almaya baslicam gibi hissediyorum çünkü cok acıkıyorum anormal derece de bi an da hiç yemek yememiş gibi oluyorum 😄 2 kilo normal ama kuzum bugün uygulama da bile yazdi şimdiye kadar 2 3 kilo almış olmalısınız diye
Ebbruc ezgikrby henüz almadım hiç ama almaya başlarım yavaştan sanırım, iştahım aşırı derecede açıldı çünkü , sürekli yemek yemek istiyorum bi kahvaltıya karşı isteğim olmuyo 😂 12.haftada 54.65 gelmiştim az önce tartıldım 54.9 geldim
ezgikrby Ogretmenanneyim bende de öyle oluyo ya bi gün hiçbir şey yiyemiyorum bi gün çok fazla yiyesim geliyo evde sıkıntıdan 😂 9. aya kadar ne kadar olucak bakalım ama çok takıntı yapmamaya çalışıyorum emzirirken veririz 😂