Papatyaesin Yiğit ismi cok güzel tek olsun derseniz cok tatli bir isim bence klasik isimlede yiğit ali cok uyulu oluyor 🥰 birde yağız ismi var o da güzel yavuz da güzel hep Y harfi ile baslayan erkek isimlerini begenmisimdir😊😊
edaen Papatyaesin yağız benim de favoriler arasında 😊 yiğit görümcemin oğlunun ismi olduğundan direkt eleniyo maalesef 😅
Papatyaesin edaen yağız da harika bir isim ben ilk yiğiti tercih edicem ilerde oglum olursa ama baktim ailede koyan var bende yagiz istiyorum
edaen aresinannesi1 16+2 de öğrendik canım ☺️ 12 de bacakları kapalıydı tahminde bulunamamıştı doktorumuz
Minikcennetim Bizde kız isimleri düşündük oğlumuz olacağını öğrendik açıkçası kızlarda olan isim bolluğu erkeklerde yok ama biz Yağız Ata koyacağız nasipse 🥰
edaen Minikcennetim evet maalesef erkek isimlerinde seçenek sınırlı ne yapalım içimize en sineni bulana kadar devam 😊 siz kararlaştırmışsınız ne güzel 🍀
Minikcennetim edaen ata ismini çok seviyorduk illa koyalım dedi eşim yağız ata oldu hemde cinsiyeti öğrendiğimiz günün akşamı bulduk başka isim bakamıyoruz😂