Deemetibostnci sevgiiarab öyle deme biraz zaman geçsin karar verirsin ben zaten hiç yel çocuk düşünmedim ama üçüncü dünya. Sürpriz oldu
canserko sevgiiarab bebegim 9 aylıkken. Dıgurdugım ilk günler ikinci cocuk bana cok uzaktı suan dogurmak için yaratılmışım gibi hahajkhj😂 insan vücudu ve insan psikolojisi gerçekten cok mucizevii
Gamzer sevgiiarab Valla kız erkek farkli bilmiyorum ama iki erkek annesi olarak akşama kadar pert oluyorum😁😁 Kızı olan arkadaşlarımda ayni şekilde dert yanıyor ama 😁 Canları sağolsun da gerisi önemli değil ❤
cansualisa sevgiiarab doğana kadar tam 4.5 olcakkk suan 4 yaşında kızım Bnm çektiğimi bir Allah bir ben bilirim epilepsiii havale tedavisi uykusuzluğu per perişandım 1 senedir rahatım çok şükür belki olmamıştır bile 2. Hamileyim 16+3 plansız oldu kuzum
Anneolmak93 sevgiiarab 4 bucuk yaşında kızım yeni hamileyim ama pişman oldum 3 yaş olmalıydı arası geç kaldım
RehoGelin sevgiiarab bana da öyle geliyordu hatta eşim bile 30a geldik bu yaştan sonra çocuk olmaz diyordu oğlumun 4 YAŞ doğum gününde ikizlere hamileymişim 😂
Anneolmak93 sevgiiarab kızım çokk şımardı evde tek oluşu veben de rahata alıştım şimdi daha yeni gebeyim yerimden kalkamıyorum vucut hantallaştı😂
Serpilaksu11 sevgiiarab 4,5 yaş var aralarında ve kızım aşırı kıskanıyor bebekten daha çok zorluyor beni 🤦🏼♀️