Burcu0707 sevgiiarab 7 yil.sorna tam zamanida oglumun hicbir yuku kalmadi simdi kizimi aldim kuacagima erkene hic gerek yok
Gookceeeee sevgiiarab Bizim kazayla oldu ama iyi ki de oldu oğlum 1.5 yaşında kızımda 5 aylık oldu bakalım aralık gibi doğum görünüyor 🥰
hunilimom sevgiiarab 2 yaşında korunmayı bıraktık 2.5 yaşında hamile olduğumu öğrendim şimdi gün sayıyorum doğum için 😂 küçükken benim de aklımda yoktu valla öyle bir içimden geldi bıraktık korunmayı
iki_tospik_annesii sevgiiarab Oğlumun 1 yaş doğum gününü kutladım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ☺️ Büyük oglum 27 aylık küçük oglum 6 ay 26 günlük 😍
Balahatunn Bizim de aralari 7 bucuk yas olacak insallah. Ben de ilk baslarda hic dusunmuyordum. Ama oglum cok istedigi icin, onu kardessiz birakmaya hakkimiz olmadigini dusundugumuz icin yaptik
sevgiiarab Gamzer erkek bebekler daha mı çok yoruyor peki siz erkek annesi olarak tecrübelerinizi paylaşır mısınız ❣️
Durulay3 sevgiiarab erkek annesiyim gerçekten çok ama çok zor korkutmak gibi olmasın her çocuk aynı degıl ama benımkı hırçın yaramaz dediğim dedik laf anlamaz durmaz daha neler neler
Gamzer sevgiiarab Valla kız erkek farkli bilmiyorum ama iki erkek annesi olarak akşama kadar pert oluyorum😁😁 Kızı olan arkadaşlarımda ayni şekilde dert yanıyor ama 😁 Canları sağolsun da gerisi önemli değil ❤
Durulay3 sevgiiarab oğlum 1 buçuk yaşındaydı hamıle kaldım şuan 21 aylık 6 aylık hamileyim olursun kız 🤣😍
Deemetibostnci sevgiiarab öyle deme biraz zaman geçsin karar verirsin ben zaten hiç yel çocuk düşünmedim ama üçüncü dünya. Sürpriz oldu
Buket_dadas sevgiiarab korumamıza ragmen bi anda oldu süprayyyzzz dedi resmen 🎉🎉👯🎈şimdi ailem istemiyor aldır diye tutturuyor lar ama ben caymıyorum kararımdan rabimin verdigi canı benim almam dogru dwil ne hadime ki
Aselsmoms sevgiiarab kızım 3.5 yaşında 14 haftalık da hamileyim 😍 aralarında tam 4 yaş olacak 🥰 bence kardeş en güzel şey olmazsa olmaz 🌸