Prenseskuzum Doktoruma ulaşamıyorum. Mantar olmuşum,travazol kremi hamile olmadan once kullanmıştım,simdi sursem sknti olurmu? Arastirdim hamilelere veriliyomuş , kullanan varmi 🤔 yada tavsiye vericek ? 🤔
Fatima47 Prenseskuzum bende kullandım çok ilerlemişti sürünce rahatladım biraz ama yinede doktora gidin ilerlerse keseye zarar verebilir geçmiş olsun🙏🏻
Mucizeninannesi Prenseskuzum benimde başıma gelmişti. İç kısma sürmeden dışına çok az sürmüştüm iyi gelmişti. Sonra doktoruma sorduğumda olmasının sebebini orayı çok fazla yıkamakmış. İdrar sonrası sadece peçete ile pıt pıt silmek gerekiyormuş. Yıkayınca doğal koruyucu salgısı gidiyormuş ve hamilelikte daha fazla şekerli olan sıvı öantara çeviriyormuş. Kısaca yıkamadan sadece pıt pıt yapılacak ve kuru tutulacak. Ben böyle yaptım kaşıntım falan geçti. Bu arada doktorum perinatalog sağolsun bir çok riski ilaçsız atlatmama vesile oldu. Biraz uzun oldu ama faydalı olacağını düşünüyorum.
Seyma18 Prenseskuzum bende kullandım cnm bide donaxyl diye bir fitil kullandım bana iyi geldi ama sen yine de doktoruna danışmadan kullanma
Prenseskuzum Sibelcelikkiran onlar yok canim. Afedersin iliskiye girdikten sonra inanilmaz siskinlik,acı ve kaşınma oldu 😣😣 hic duramiyorum
Sibelcelikkiran Prenseskuzum ben bir gece hastanede kaldım düşük oluyor sandım ilk defa koyu lekelenme olmuştu serumlar iğneler alttan muayene 😓 gerçekten çok kötü m onun için ilaç krem vs verilmedi bana sadece vajinaya ilaçlı bir su enjekte edildi o kadar
SibelCan16 Prenseskuzum normalde günde ikikez sürmem gerek ama etkisini göstersin die gece cok az sürüp uyuyorum iki güne geçiyo yoksa dediğin gibi dayanabilcek bişey degil
Prenseskuzum Sibelcelikkiran koyu lekenme olsa direk giderim hastaneye kuzum ama biliyorum mantar daha onceden yasamistim 😣 valla zor yaa Allah yardimcimiz olsun 😣😣
Prenseskuzum Mucizeninannesi valla allah razi olsun cevap icin 😍 bende sampuanla yikadim bide iliskiden sonra oldu 😣 dediginiz gibi duru suyla yikamak lazim ama bikere kapildim hemencik gecer ins 😭😭
Pamugumgeliyor Mucizeninannesi aaa oyle miymis, bende idrardan sonra mutlaka yikayip kuruluyorum , yikamadan kurulayinca kendimi pis gibi hissediyorum, ve ben surekli mantar olan biriyim daha bu sabah yine basladi kasintilarim, ne yapsam bende mi yikamasam acaba🙄
Seherr Prenseskuzum canım bendede olmuştu hemde tekrarlıyodu sürekli ilaç kullanmama rağmen sana tavsiyem elma sirkesini bi maşrafaya dök birazcıkta su koy içine yıka genital bölgeni biraz yakar ama dayan sonra kurula iyice ıslak kalmasın bu süre içerisinde sabun veya şampuan değdirme en iyi temizlik duru su ile sirkeli suyu bir kaç gün yap etkiisni görürsün mutlaka travozuluda ihmal etme ama oda çok iyi geliyo
Mucizeninannesi Prenseskuzum bende dışarıda tuvalete gittikten sonra orada enfeksiyon kaptım sanmıştım ama maalesef dışarıda olduğum için daha bi fazla yıkanıyorsun o da tüm faydalı salgıyı götürünce mantarlar üremiş. Sizde bir de şampunla temiZ olsun derken şifayı kaptırmışsınız 😊 Bundan sonra dikkat ederseniz benim gibi bir daha yaşamazsınız inşallah