NurNaz Masumanneinci korkma cnm bende hep korkarak ve aglayark gidiyordum mutlu bir şekilde cikiodum 😄
NurNaz 3babymom maşallah cnm bende Eylül’ün başında gidicek birdahaki kontrolüme ozmn banada söyler umarım 36 haftalık olucak çünkü gittigimde
3babymom NurNaz ben de şuan 33+4 haftadayim bu ayın sonu diye dusunuyorm belki eylulun başında da gidebilirim son kontrole bakalım inşallah sag saglim atlatır kucağımıza alırız 🌸
Nilasya12 NurNaz 34+5 teyim sancılarım çıkıyor nst de kasılmalarım sıklaştı doktorum erken bekliyorum dedi bakalım hayırlısı 😊
Havvauslu Nilasya12 aynı durumdan muzdaribiz resmen devlette misiniz sezeryan mı dusunuyor doktorunuz
3prens71 Adeninannesiii pzrtesı gunu gtmıstım 2400 dedı haftasına gore ıyıymıs 38 bıtınce alırız dedı ama nedenını sormadım
Nilasya12 NurNaz ınsallah en kötü 36-37 yi görelim istiyorum dayanır umarım sürekli yatıyoruz suanlık ☺️
Nilasya12 Havvauslu özelde takipliyim canım sezaryen olacak bakalım en son dün gittim doktora 2-3 hadta daha sabretsin bebis dedi ☺️