Ebuli3454 Dilaraortacc1 İstersen trilyonluk krem kullan çatlayacak olan vucüt çatlıyor. Duştan çıktıktan sonra bedenin ıslakken bebek yağını sürüyorsun suyla birlikte vücüt yağı emince pamuk gibi oluyor. Saçma sapan kremlere 500 TL verene kadar bu taktiği kullana bilirsin. Anne olmak kolay değil doğumdan sonra spor yaparak çatlak görünümünü sıkılaştırıyor
Dilaraortacc1 Ebuli3454 canım ben el yapımı kantoron yağı kullandım acik yarayi falan kapatıyor ya meme ucum yarilmisti onu kapatti 1 haftada ama catlagin önüne gecemedim hiçbir şekilde bacaklarım kollarimin arkası göbeğim gogusum 🥺🥺 baya kanlı kanlı catladi beyaz çatlak da değil yani
Ebuli3454 Dilaraortacc1 O kızarıklıklar zamanla geçiyor ama vücüt yapısı işte sıkma canını sakın dünyaca ünlü mankenler sanatçılar çatlıyor yarık yarık dünya kadar paraları var envai çeşit ismini bilmediğimiz kremler kullanıyorlar. Fayda vermeyene vermiyor. Bedenini sev 🫶 zaten bebeğini kucağına alıp kokladın mı anasını satayım çatlağının diyeceksin umurunda olmayacak bile 😀😀
burcukrkrt BerfinYildiz mustela kullanıyorum sabah akşam fakat ona rağmen 29. Haftamda göbeğimin çatladığını fark ettim ☺️ Olsun güzel şeyler 🥰
El_Ebruli Leyla1938 bende İlk hamileliğimde catlamadkm, bu hamilelikte önemsemedim şuan 23 haftalık hamileyim ve catlmaya başladım, bence aksatmada yaptıklarını ☹️
Leyla1938 El_Ebruli çok çatlamadan bitirirzr inşallah 🙄 sağlıkla kavusalim bebislerimize canları sağolsun. Bazen herşeyide yapsan vücutla alakalı yine çatlıyorsun malasef
Dilaraortacc1 Ebuli3454 cok haklısın da işte ozguvenim düşüyor sanki ya ne bileyim kocama diyorum takılma hani çatlak diyip gecistiriyor ama işte 🤷♀️😁
Cansusu asyaanne İnan benimde göğsüm,bacaklarım,karnım,yanlarım heryerim çatladı ben kendimden iğrendim aynalara baktıkça .Ne yapıcaz bilmiyorum bir çözümü de yok
Rozmari Merhaba ben şu an 5 hafta 4 günlük hamileyim ne zaman başlamak gerekiyor çatlak yağı ve kremlerine ?