Aselsmoms Ayseport ücreti şuan tam hatırlamıyorum canım zaten değişmiştir ilk seferde derken nasıl canım anlamadım ben erkek bebek planlaması yaptırdım hamile değildim hamile kaldım ama takvime uyarak be beslenmeye uyarak tuttu çok şükür 💙🤲
Ayseport Aselsmoms ay ne güzel ya benmde bi kızım var ikinci de kız çıktı bende artk üçüncüye erkek için denicem allah o zamana nasip ederse inşallah senn doğum tarihin ve son adet tarihin neydi
Aselsmoms Ayseport doğum tarihim 20 Temmuz 2000 son adet 2 Mayıs canım inşaAllah tutar canım ama dediklerine uyman lazım ne zaman ilişki olacak nasıl besleneceksin çok gerekli bunlar çünkü🤭
Ayseport Aselsmoms önce bi bnu doğurim de canım 😁 eşim yok yeter dioda 3 çocuk fazla değil ya bitanede erkek olsn işte allh nasip ederse 🙏
mmkahve Aselsmoms ilişki gününüzü biliyor musunuz ne zaman hamile kaldığınızı yani bir arkadaş o güne göre tahminde bulunuyor sormak isterim onun yöntemi tutuyor mu ?
Aselsmoms Ayseport inşaAllah nasip eder canım 🤲💙 sağlıkla al sende kucağına inşaAllah kaç haftalıkken kız dediler belki yanılmış olabilirler canım
Ayseport Aselsmoms 17 haftalıkken dediler sanmam yanılacağnı doktorum da çok iyi bi doktor ilk kızımı 12.haftada bilmişti
Ayseport mmkahve tüh saat farkıyla kaybettik desene kız benmki bi kızım daha var ikinci olacak peki ne zaman erkek olur onu bilio mu
yabadabaduu Ervaazmra ne kadar saçma yöntemler. Ayrıca olsa bile planlamaya ne gerek var Allah hangisini nasip ederse o olsun zaten sağlıklı olmama ihtimalide var bence önce bunun planlamasını yapın :)