2baby1moms Armin-Guney çok alakasız olucak ama benim geç yumurtlama olmuş dedi doktor 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı bunun cinsiyeti etkileyen bir tarafı var mı hani 🙈
Armin-Guney Aselsmoms şu 2-3 günde ne çok haset insan gördük ya . Sanki gidin zorla planlama yaptırın diyoruz 😂 %100 tutacak falan diyoruz sanki . Para bizim , tercih bizim . Dert oldu herkese 🤣 hayırlısıyla bi öğrensek net olarak cinsiyetleri 💘💘
Aselsmoms Armin-Guney hasetlerinden kudursunlar zilli yılanlar 🐍 bizim paramız bizim isteğimiz derdi onları mı gerdi 🤣🤣 yarın çağırdı beni canım kesin net belli olur diye inşaAllah gönlünüzdekiler olur 💙
Ervaazmra Aselsmoms doktor randevun kaçta canım öğrenince mutlaka yaz çok merak ediyorum en az senin kadar. Hayırlı ve sağlıklı başta olmak üzere gönlündeki olur inşallah 🤲🌹
Aselsmoms Ervaazmra amin canım inşaAllah saat 1.50 gibi canım bende heyecandan kalbim çıkacak 🥺 @Nursel23 @hayallliiim @Annekusumm hepinize haber vercem😍
Senazeynep34 Ervaazmra benim bildiğim tüp bebekte planlama yapılıyor. Oda zaruri durumlarda. Doğulu aileler kadınlardan erkek çocuk görmeyince şiddete maruz kalmasın diye eğer tüp bebekde cinsiyeti erkek yapabiliyorlar. Ama bu uygulama sadece böyle cahil aileler için yapılıyor.
ilosmoms Senazeynep34 hayır canım yanlış biliyorsun kalıtsal hastalık varsa seçme şansı veriyorlar Türkiye’de yani anneden kıza geçen genetik bir hastalık olursa secebiliyorsun erkekte aynı şekilde
Ervaazmra Aselsmoms çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🧿🌸 Allah herkesin gönlüne göre versin
Senazeynep34 ilosmoms Canım doğuda ki ailelerde bu imkan veriliyor 😊 bende kağan Kocatepe in kitbainda okuyup gördüm. Daha önce böyle bi seyi bilmiyordum da bu kitaplardan öğrendim ne öğrendiysem