Twingirlsmohter Hellili amin canım benim Allahım razı olsun sağolsun kayınvalidem bakıyor şuan bana toparladım bayağı sadece süt sağmaya zorlanıyoruz biraz az az geliyor 🤲🏻
Twingirlsmohter [silindi] çok şükür canım iyiye doğru gidiyoruz kızımın biri cihaza bağlıydı çıkmış çok şükür bugün az önce eşim bilgi aldı hastaneden 🤲🏻 Rabbim çok büyük 🥹 daha da iyi olup evimize gelicekler inşallah 🤲🏻☺️
[silindi] Twingirlsmohter inşallah canım dualarım sizinle bende tüp bebek yaptırdım inşallah iki transferim olacak inşallah tutar Siz neden zamanında tüp bebeğe yöneldiniz eşinizde yada sizde sorun varmıydı Bizim ki tutarmı acaba 🙈☺️
Twingirlsmohter [silindi] tüp bebek değildi aşılama denemiştik bende Pco eşimde sperm hareket azlığı vardı İnşallah tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağ Salim 🤲🏻
Aysekalkan Twingirlsmohter ikiz değiliz ama 33haftada doğduk kuvezde zamanı bekliyoruz hiç kimse.bilez.csnim.ne kadar kalacağınızi inşallah en kısa zanda evimiz de olur yavrularımız zaman bekleyecez😔
Aysekalkan Kuvezde kalmaları daha iyi hortulma besleniyor ben evde nasıl besledim memeyi alamıyor daha
Twingirlsmohter Aysekalkan evet öyle diyorlar yarın gidip görücem bakalım nasıllar miniklerim kucağıma vereceklermiş belki emzirmeyi de denetirler diye umut ediyorum 🤲🏻☺️
Aysekalkan Twingirlsmohter bugün ikinci deneme.oldu uyuyor dünyadan bı haber 😔azgınca bekliyor çekmeyi biliyor daha öğrenecez yavaş yavas
Twingirlsmohter Ysmn5836 evet öyleydi ama daha da azalmıştı doktor da ultrasonla baktı bir süre oda az dedi
Bahar-u Twingirlsmohter bende çok korkuyorum bizde 31 oldu yata yata bu zamanı gördük 🙈 durumları nasıl Rabbim size bağışlasın 🙏🤲 çabucak kavuşun inşallah ayrıca isimleri nedir biz hala karar veremedik😅
Twingirlsmohter Bahar-u inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın 🤲🏻Valla bizde de son dakika karar verdik isim konusunda daha doğrusu babamız çok istediği için onları koyduk 😅 Ece ve Defne oldu isimleri🤗