Aambs28 30+0 olduk maşaAllah. Son 9 hafta hanımlar. Kimlerle aynı günlerde doğuracağım ☺️ Benim 3 ekim en geç umarım 🙏🏻
Cudi95 Aambs28 Canım hayırlı güzel doğumun olsun inşallah bende şuan 31+6 dayım bakalım nasıl gelmek isticek nne zaman gelicem bebişler 🥰 sağlıkla vaktinde gelsinler
tugbamommm -MinikveAnnesi- aynıyızzz ama sanki ben erken doğuracakmışım gibi hissediyorum sanki böyle her an aaa sancım geldi falan olacak ve doğum başlayacak gibi hahahaaha 😂😂😂
Aambs28 Sebugsy terazi tanıdığım kimse yok abim haricinde. Benimki erkek, terazi erkekleri nasıl oluyor acaba?
Sebugsy Aambs28 bende kızı da erkeği de iyidir terazinin diye düşünüyorum 😊 sağlıklı olsunlar ben normal doğum düşünüyorum 1 ile 14 ekim aralığında kızımızı beklediğimizi söyledi doktorumuz 🥰 haftada 3 gün hamile yogasına gidiyorum inşallah normal olur 😬😊
Eliferimm Ciiima_26 bizde bugün 32 olduk :) 6 Ekim görünüyor ama sanki eylülün son haftası doğacakmış gibi hissediyorum kızımı 🙂
yigitinannesiiiii Aambs28 benide 30+0 ama 20 ekim en geç yani 40 hafta o zaman doluyor sizin nasıl 3 ekim oluyor