miniktirtilim tlnm progestan falan veriyorlar ama ben serum tedavisi aldim hastanede yatisim yapildi direkt aciklik yoktu yumuşama vardi magnezyumlar ise yaramiyordu
_Minikbaby26_ Yasemibrahim hastanede oldu tedavim serum tedavisi yaptilar ama suanda yine ayni devam ediyor sancilarim sanirim doguma kadar devam edecek
Yasemibrahim _Minikbaby26_ 29 haftalıgım benimde kasılmalarım oluyo nstde cıktı progestan ve adalat kullanıyorum da insallah 37 leri görürüm 😁
tlnm _Minikbaby26_ doğuma kadar devam etse de umrumda değil ya erken olmasın da doğuma kadar çekerim diyorum ama benim çok hafif ve nadir oluyor aynı şey midir bilmiyorum hemen panikleyip hastaneye de gitmek istemiyorum
Fatoscecen Minikoanne cnm kaç haftalıksın.bnmde ağrılarım var alttan baktılar açılma yoktu sancida çıkmadı.34+6 haftalığım
Minikoanne Fatoscecen amin hepimiz inşallah 🙏🏼 daha erken senin bol bol dinlen uzanmaya çalış rabbim sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasip etsin
Yasemibrahim miniktirtilim 29 haftalığım kasılmam cıktı nst de biraz adalat la progestan kullanıyorum 37 leri görürüm insallah