uraz_ve_annesi- kendimle çelişmedim sizin kalp rahatsızlığınız vardır sodyum tüketmeniz problemdir doktorunuz size maden suyu dahi tüketmeyin demiştir siz buraya gelip maden suyu tüketmeyin ödem yapar benim doktorum doçent vs gibi cümleler kuruyorsunuz. Ne diyeyim böyle bir cümleye ben yıllarda beslenme eğitimi aldım tıp fakültesinde beslenme bir dönem veriliyor sadece doktorunuza diyin ki hadi ordan mı diyeyim😅 biz bir şeye karar verirken sizden en az dört farklı kan tahlili ve idrar tahlili alıyoruz ondan sonra beslenme programı ayarlıyoruz. Ha ben diyetisyen olmama rağmen bu platformda beslenme hakkında fazla bilgi vermiyorum birincil sebebi kimsenin kan tahlili beden kitle indeksini bilmiyoruz genel beslenme bilgileri verebiliriz bir de asla doğruyu kabul etmeyen bir kesim var hamile halimle ben niye kendimi yorayım, bazı şeyleri sadece karşınızdakinin anlayabildiği kadar anlatabiliyorsunuz. Tekrar söyleyeyim sağlıklı bir gebe gün içerisinde 300 mg altında sodyum içeren bir adet maden suyu diyetine ekleyebilir, mineral desteği sağlar. Siz ister tüketin istemiyorsanız tüketmeyin sağlığınızın takibini siz yapacaksınız sonuçta. Her seviyeye uygun bir cevap verdiğini kendimi açıklayabildiğimi umuyorum😊