Tirtir5 Tam 16 cı haftadayım bebeğin beyninde kist çıktı iki tane gecer dedi doktor ama kromozom larına bakmamız lazım dedi kan aldılar dna genetiğime bakmak için sonuc yüksek risk cıkarsa eger bebeği alcaklarmış yoksa zaten dogunca ölürmüş bilgisi olan bu sekilde olan varmı. Ama bebeğimizin gelişimi herseyi iyi ense kalınlıgı burun kemiği elleri ayakları herseyi güzel ama böyle bişey oldu suan cok korkuyrum
Meshra_15 Tirtir5 bizede dediler vqrdi geçti bence başka bişey yaptırmayın ayrıntılı yaptırın dua edin sitres yapmayin bazen test yapılsın diye de yapiyolar
Birbebismeselesi Tirtir5 kuzenimde oldu aynısı, beyinde kist ve kalpte parlaklık var dediler, dna testi yaptırdı, sonucta temiz geldi, kistler yok oldu doğuöa kadar, şuan gayet saglıklı ve iki aylık bir bebiş:) içinizi ferah tutun❤️
Nrycvn1994_ Tirtir5 bence geçmez derselerde bebeği alacağız derse alma çünkü doğduktan sonra ve bebeğin hiçbir sorunu olmuyor
Zeynep18agustos Bizde de. Söylediler geçiyor gerçekten üç tane var demişlerdi bize de Allahın izniyle. Geçer inşallah
Tirtir5 Zeynep18agustos cok gecmiş olsun canım inşallah gecer sanada beniö gbi mi dediler dna genetiğine baktırdın mı
Zeynep18agustos Tirtir5 yok baktirmadim hiçbir şey yaptırmadım ben detaylı ultrasona bile gitmedim durumum yoktu o zamanlar doktor sonradan hepsi geçmiş dedi Allaha güven Allah yardımcın olsun inşallah şimdi 39 haftalık hamileyim 2 cm açılmam var gelmesini bekliyorum inşallah sende bu günleri göreceksin
Tirtir5 Meshra_15 gecmiş olsun canım sanada inşallah gecer cok korkuyrum :( bakalım sonuc ne gelcek bilmiyorum ki :(
Tirtir5 Zeynep18agustos ayyy canım rabbim saglıklı dogum nasip etsin yavrularımızı bize bagıslasın inşallah 🤲 dua edermisin canım benim için de
Tirtir5 Birbebismeselesi ayyy içimi rahatlattın kuzum Allah razı olsın inşallah benim de güzel gelir :( dua edermiisniz benim için de
Birbebismeselesi Tirtir5 Ederim tabii ki🥰 hiç merak etmeyin anne karnında kist olusumları cok görülüyor ve doğuma kadar yok oluyor, burun kemiği ense kalıngı ölcümlerinde sıkıntı yoksa %99 sağlıklıdır bebişiniz💙
Tirtir5 Nrycvn1994_ kuzum aldırmam nssıl kıyarım kalbi atıyo karnımda bi canlı aldırmam dogsun Rabbim yaşatırsa yaşatır hersey Allah’tan
Nrycvn1994_ Tirtir5 Aynen Rabbim n dilerse o olur inşallah 🤲🏻 birşey yoktur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tirtir5 Birbebismeselesi Allah razı olsun canım ♥️ inşallah sağlıklıdır bebeğimiz cok bekledil tatlım biz 6 sene sonra gelen bi mucize Rabbim korusun hepimizin bebişlerini 🤲🤲
Merve201119 Tirtir5 canım koroid pleksus kistimi dedi o dediğin hastalık trizomi 18 hastalığı yaşamla bağdaşmayan ağır kromozom hastalığı ama her kist o hastalık olduğu anlamına gelmiyor benim bebegimdede vardı kist doktorum tek başına önemli değil geçer demişti ve geçti şükür ultrasonda başka bulgu yoksa endişe etme trizomi 18 zaten ultrasonda fark edilir bulgulara sahip ağır bir hastalık
Tirtir5 Merve201119 kuzum herangi bisey demedi kaynolabilir ama arastırmamız lazım dedi 18 le 21 kromozomu dedi ama cokta anlamadım için insllah gecer snucumuz iyi gelir :(
Sultannozen Merve201119 hiç gördünüzmü peki bana trizomi 18 diyorlar perinatologlar ve çok korkuyorum
Merve201119 Tirtir5 benim bebegimdede vardı kist benim gittiğim perinatolog bana dediki dshs doktorluk hayatımda yltrasonda belirti vermeyen trizomi 18 hastası bebek görmedim dedi içini rshst tut başka bulgu yoksa geçiyor ilerleyen haftalarda canim
Hayalim2baby Tirtir5 Yeğenim için de demişlerdi kist var kafasında diye dogduktan sonra geçti.insallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza..
Tirtir5 Hayalim2baby amin canım inşallah saglıkla dua edin benim için Rabbim hepimize saglıklı bebişler dogurmayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
Tirtir5 Merve201119 ayyy canım inşallah baska bulgu bulamadı işte dna testine gönderdi kanımı bakalım inşallah bişey olmaz dua edin benim için 🤲