gulsencicek Şuruplar işe yaramıyor soğuk süt bile şuruptan daha iyi geliyordu bana nexium panto gibi ilaçlar rahatlatıyor hatta her gün kullanmıyorum yanma olmaya başlayınca içiyorum
Marinedeniz hzl040823 merhaba talcidi ben de pek cok kez kullandim ama sonradan gordum kullanmamak gerektigini ve suan icimi bir korku sardi.. bebeginize bir zarari oldu mu acaba ?
HilalErel Tahinli helva falan ye baya rahatlatır demişti doktorum bende gaviscon işe yarıyo o yüzden hiç denemedim
Marinedeniz hzl040823 10 haftalik hamileyim ben de ve resmen icimi korku sardi talcid kullandigim icin birsey olur mu:(
alangoya_ SibelBalciOz soğuk süt yoğurt yiyin bir de rennie nin şurubu var onu kullanın bende de gasvin gaviscon işe yaramadı rennie iyi gelmişti
Ayytacc SibelBalciOz hap kullaniyorum her sabah ac karina canim sukur oyle atlattim yoksa uyku haramdi
Seherak SibelBalciOz ilk aylarda değilseniz ben çok çektim mide koruyucu panthpas tam bir şifa doktorunuz onaylarsa kullanın çok rahat edersıniz
Erden37 3 yudum soğuk süt içebilirsiniz bende ilk hamilelikte gaviscon işe yaramamıştı sütle rahatlıyordum. Şimdi yine yeni hamileyim bunda nasıl olacak bakalım
TubaEraslan Eflatunpembe yaaaa bende öleyim yataktan çıkıyom eşimi rahatsız etmim die salonda ılık süt içiyom ağlıyorum 🥺 rennie duo içiyom ama ne fayda
Marinedeniz hzl040823 kiz bir kere degil bir cok kez kullandim bilmeden bnm mide yanmalarim erken basladi. Instagramda bir doktora sordum doktor onerdeyse kullanilabilir demis
Kardelennntu SibelBalciOz hindistan cevizi sütü oluyor migrosta falan olması lazım çok iyi geliyor bulabilirsen
hzl040823 Marinedeniz kendi doktoruna sormadan hiç bir şey içme ben de sorduğumda kesinlikle olmaz dedi başka ilaç yazıyorlar birden fazla içtiysen doktoruna haber vermelisin
Marinedeniz hzl040823 doktoruma kontrole gittgmde soracam canim zaten. Sen de talcidi ictim felan yazmisin ya kac defa icmistin yani bebisine birsey olmadi degil mi bir sknti oldu mu
hzl040823 Marinedeniz ben bi kere içtim o da en başında 6. Haftalık falandım herhalde bi daha içmedim