Egemen_ozgur_annesi Elif0611 tam 40 haftalıkken işte doktor 4 kilo 100 gram demişti sonra detaylı ultrasona bir gir gel dedi orda 4kilo 10 gram geldi ve ertesi gün doğduğunda da 4 kilo 10 gramdı. Yani son denilen ile aynıydı
Elf94samur Banada 34 haftalıkken 2.756 dedi sımdı sız oyle dıyınce merak ettım ama bana doktor zor olur felan demedi Elif0611
Elf94samur Elif0611 hatta normal dedi kilosu için burda okuyorumda hanı normal yapamazsın felan dıyenler doktorlar var
Elif0611 Elf94samur ama 3.5 kilodan sonrası normal doğum sıkıntılıymış canım genel olarak doktorlar böyle söylüyormuş benim doktorummu abarttı acaba biraz
Elf94samur Elif0611 sen doktorunu dinle yinede canım çatı muayanesı oldunmu sımdı benım ikinci doğumum olacak az cok bılıyorum
FiruzeAlagoz1207 Devlet hastanesinde 4 kilo ve üzeri bebeklere sezaryen yapıyor mu yoksa normal doğum diye diretiyor mu 🤔
Elif0611 Elf94samur evet çatı muyanesi oldum üst çatı kemiğim çok az aşağı duruyomuş doktorum normalde bu sorun olmazdı çok dedi ama hem bebek kilolu hem bu durum olursa zorlar dedi