balinannesi20 GamzeCan iyiki etkilemiyormuş mide bulantıları mahvetti beni bebeğime üzülüyordum ama neyseki azaldı çok şükür darısı midesi bulananlara🤲🏻☺️
GamzeCan balinannesi20 amiin yaa gercekten insanın bütün hayatını etkiliyo insan biseyden zevk almıyor🤦🏻♀️
FtMs GamzeCan 14+1 cinsiyeti erkek gibi dedi doktorumuz gebeliğin başından beri 5 kilo verdim henüz alamadım daha 😒
DilarArslan GamzeCan 15 haftalık olduk ikili test zamanı kıza benziyor ama kesin değil demişti. 13.haftada göstermedi 😔 17.haftayı bekliyoruz heyecanla 😍
GamzeCan DilarArslan hadi yaa benimkide göstermiyor valla seni anlayabiliyorumm😀 bende 17. Haftada gidicem hadi hakkımızda hayırlısı olsunn😂🌸
Tubahmet 14+2 hftalığız cinsiyetimiz henüz blli değil kız hissediyorum ama bakalım😊 bulantılardan ve kusmalardan 5 kilo verdm bu bikaç gündür toparlamaya başladm çok şükür
Azrasare GamzeCan 15+4 olduk 14. Haftada doktor %100 erkek dedi ama hala emin olamıyoruz burda yazılanlar yüzünden erken sevinmek istemiyorum 😁 bu arda 26 aylık kızım var 😊 şuan kadar 1 kilo aldım
cnssy Azrasare değişmez bence genelde tum bebekler ılk zamanlarda kız gıbı gorunuyor cunku cınsel organı olusumunu tamamlamamıs oluyor .14. 15 hafta da netleşmıstır erkektır o degısmez :)