FatmaAzra_ GamzeCan cinsiyet erkek 17+5 olduk. Ama 2 kilo verdik yani habire veriyorum sürekli hastayim 😢 simdide kulak enfeksiyonundan zarı delinmiş
GamzeCan cnssy ben 15+5 daha bana hic bisey demedi🤷🏻♀️ Bebis dönmüyor doktorumda çok kesincii😏 senin icin cok kötü hayal kırıklığı olmustur umarım bisey almamıssındır🤷🏻♀️
Zeynp cnssy neden erkek çocuk hevesinizi mi kaçırdı ? Ne kadar yanlış ve üzücü bi cümle Benimde erkek Evladın kızı erkeği olmaz
cnssy GamzeCan yok neysekı kesınlesmeden almadım . evet bı sasırdım erkek dıyınce alısmaya calısıyorum 🤣 saglıklı olsunlarda erkek kız farketmez ya
GamzeCan Sarp simdi kilo alımımız iyide insallah böyle devam eder😂 Allah gönlündeki cinsiyeti nasip etsin insallah😘😘
GamzeCan cnssy aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil sağ salim kucağımıza alırız insallah😘
Sarp cnssy kaçıncı haftada kız dediler size 😊 bana da çevremden kendini çok kaptırma 12. Haftada belli olmaz hemen diyolar. Haftaya gideceğim öğrenirim inşallah kız mı değil mi 😊
cnssy Sarp 11+3 te kız olma potansıyelı yuksek dedı . bırde ben hep kız hısedıyrdum oyuzden kızdır degısmez dıyordum ama bıze suprız yaptı :)
GamzeCan FatmaAzra_ hadi yaa neden böyle 😏 bebeğin mi zarı delinmiş😔😔😔 doktor bi ilac bisey yazmıyo mu🤷🏻♀️ Bende yemekleri kendim hazırlarsam falan cok kötü oluyorum ama ben hazırlamıyorum artık sende öyle yap mide bulantın biraz da olsa azalır😏
GamzeCan Deletedmom2224 umarım bu kilolarımız böyle devam eder😂 sağ salim kucağına alırsın insallahh😘