happycat Doğum izninde maaşımız yatıyorsa da alabiliyor muyuz bu parayı? Öğretmenim ben de alabilir miyim acaba?
Cigdem_plvn Haftada değil de 35. Hafta da çıksak doğum parası eksik mi yatıyor , bir kaç tanıdığım bana öyle dedi . Zamanında çık paranı niye eksik alıyorsun dedi. Ben de haftaya 32 oluyorum
Gamzesaa happycat maaş yatıyorsa alabiliyor musunuz bilmiyorum ama bu iş göremezlik ödeneği olduğu için alınmaz diye düşünüyorum
ftmkucuk Gamzesaa merhaba. Bunun şartları nedir? Başvuru yapmak gerkiyor mu yada özel sektör çalışanlarına veriliyor mu bilginiz var mıdır
Gamzesaa ftmkucuk bi yılda 90 gün primi olup 32. Haftadan sonra doğum iznine ayrılan herkes alabiliyor diye biliyorum başvuru yok doktorunuz rapor yazıyor
cigdeeemm happycat ben de öğretmenim ama bu kadar yüklü miktarda doğum parası ilk defa duydum, ne yapmamız gerekiyor öğrenebildiniz mi acaba? Benim de 20 haftalık şu an
happycat cigdeeemm Siz de bir arayıp sorun isterseniz. Oradan sigorta sorgulama vs yapıp baktı ilgilenen kişi.
Tirtir5 Bende bişey sormak istiyorum bu rapor parası oluyor dimi 4aylık para. Peki dogum parasını devlet ayrı mı veriyo yoksa dogum parası dediği rapor parası mı