Nz27 Selam kızlar . Bebegi hep ters olan anne adaylarıı varmıı aramızdaa ters iken son haftalarda döndümü acaba varmı bole durum yasayanlar??
Kbraylmz1 Nz27 makat geliş bebekler için youtubede egzersizler var tavsiye ederim 1 haftada dönmüştü bebeğim
tatliiannnee Nz27 yarın tam 35 haftalık oluyorum İlk bastan beri makat geliş yanı ters duruyor dun kontrolum vardı halen tersti 37 ye randevu verdi hala ters duruyorsa sezeryan için. Gün verecek
sendekimsinnn Nz27 37+2 yim hala ters doktor eliyle çevirmeye çalıştı ama dönmedi malesef 24 ağustosa sezeryan günü verdiler
Nz27 Kbraylmz1 tşk ederm tavsiyen için denicem bakıp bebegim hep ters hic dönmedi basından bu yana o şekilde rahat ediyor dedi doktorumuz istedigi gbi yatar mekan onun dedi ama bu durum normal dogumu etkilicegi icin endişem var
aylinpalaa Nz27 daha çok erken neden erkenden dönsün ki bebeğiniz asıl o riskli. Benim 28in sonunda döndü ama 35e kadar yolun var demişti doktorum
Hulus Nz27 bu haftalarda cok normal zaten 37 ye kadar yolu var. Birgun ters durur bir gün düz haftaniz küçük cunku yeri geniş hala.
Nz27 aylinpalaa son ayda belli olucakmıs zaten hersey bakalım nasip kısmet İnş hayırlısı olsun hakkımızda oda saglıkla zamanı gelince düz şekle döner umarım:)
Nz27 Hulus bilemiyorum ama hamileligimin en basından beri bebeimiz hep ters kendini göstermiyordu hic düz olmadı bütün ultrason resimlerimiz secde pozisyonu :) nasip hayırlısı olsun inşAllah hepimiz icn
Nz27 sendekimsinnn Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz icin saglıklı olsun artık napalım sezeryan olsun ben iki dogum şeklinden de korkuyorum zaten sezaryanda dikişleri falan beni korkutuyor bide sezeryan göbegi olmasından tüm korkum bu yüzden dönerse şansımıza bakalım :)
Kbraylmz1 sendekimsinnn iki diz üstüne oturup yere eğilmeyi yaptınız dimi benim bu egzersizle düzelmişti yine de sezeryan oldum
1prensannesi__ Nz27 Canım benimde hep tersti şuan 26+2 haftaligiz 2 gün önce kontrole gittiğimde normale dönmüştü