Ikra01ayse Kızlar ardışık transfer oldum donmuş biri 3.gün embriyosu persembe günü oldu digeride 5.gün cumartesi oldum ama hic bir belirti yok diger denemelerimdede hiç belirti yoktu negatif oldu yine aynisindan korkuyorum
mirage333 Ikra01ayse bende tüp bebek ile bebegime kavustum ama dediginiz arka arkaya transferi ilk kez duydum cok ilgincmis. 2 gün ara ile transfer mi yapildi? Illa belirti aramayın bende hic belirti yasamadim
Melekkkkkkar Ikra01ayse ilk defa duydum ardışık transferi sonucunu çok merak ediyorum Allah hepimize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin❤️
[silindi] Ikra01ayse neden ardışık transfer oldunuz acaba Bende Pazartesi günü inşallah transfer oluyorum Kuzenimde tüp bebek yaptırdı hiç bi belirtisi yoktu 10 gün sonra kanda gebeliğini gördü 2 hafta sonra keseleri gördü ve bebeklerin kalp sesinden sonra tüm belirtileri başladı 4 ay boyunca kustu İnşallah vardır kendinizi strese sokmayın Negatif enerjileri üzerinizden atın ve olumlu düşünün güzel olsun 🤲🏻❤️
zamaneannesi80 Ikra01ayse canım inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişlerin sana.. bende tüp bebek ile hamileyim.. hiç belirtim olmadı test günümde pozitifi gördükten sonra başladı göğüs ağrısı ondan önce hiç bişeyim yoktu.
Ikra01ayse mirage333 evet canim ard arda oldu ardışık hamile kalanlar hep belim kasik ağrısı göğüs hassasiyeti diyor ya allahim benim niye hic bir belirtim yok diyorum digerlerindede olmadi negatif oldu o yuzden korkuyorum
Kaya13 Ikra01ayse ardışık transfer ilk kez duydum ama belirti aramayın dediğiniz gibi herkes yok akıntı artti yok göğsüm ağrıdı diyordu bende aksine ağrıyan göğsümün ağrısı geçmişti sisilik inmisti akıntı bulantı deseniz yoktu ama çok şükür pozitif gördüm ve nasipse cuma günü ikizlerime kavuşacağım
Ikra01ayse [silindi] canım benim 3 tane 3 gün donmus embriyom vardi ve bir tane 5 güne giden donmus embriyom vardi doktorumuz 3 günleri çözeceğiz 3 tanenin icinden 1 tanesi kaliteli iyi dedi 2 tanesinide 5 güne bekletelim dedi ama beklentince hasarlandi ve 5 gün olan embriyomu açıp transfer yaptı o yüzden ardışık oldu ve 5 inci denemen hic birinden belirti yaşamadım hep negatif oldu
Ikra01ayse zamaneannesi80 inşallah canim hep dua ediyorum isteyen herkeze nasip olsun canım inşalalh tutmustur
Esmerasii Bende cumartesi transfer oldum 5. Gun dondurulmus 2 adet benimde belirtim yok bekliyorum hakkımızda hayırlısı olur ve güzel haberler alırız inş
Sehrbnon122 Ikra01ayse canım bende tüp bebekle suan 23 haftalık ikizlerime hamileyim ve inan bana hiç belirtim yoktu yani ilk denemem olmasına ragmen kesin olmadı falan diyordum ümitsiz düşündüm ama meğersem hamileymişim yani belirti arama boşver
Ikra01ayse Sehrbnon122 bilmiyorum canim korkuyorum olanlar buraya yaziyor ya diyorum benim niye hic olmuyor sanki hic yokmus gibi
Sehrbnon122 Ikra01ayse alakası yok kuzum zaten o kullandığın ilaçlar falan kasılmayı engelliyor belirti olan cok insan var ama malesef tutmuyor kendim içinde söylüyorum benim belirtim yoktu ama iki embriyomda tutunmuş belirti yoksa tutmamış diye bisey yok ben 23 haftadayım hala belim falan ağrımadı mesela kasıklarım agrımadı belirtim olmadı vucudum da suan yeni yeni ağırlaştım diye baskı oluyor kasıklarıma o kadar başlardan beri hiç yoktu cok şükür