Moonlight38 uraz_ve_annesi- Aynen canım, şu an bu fiyat bir çok hastanenin sadece doğum ücretine tekabül ediyor.
Moonlight38 ozgegms Açıkçası doğumu Memorialde düşünmediğimiz için çok üzerinde durmadık. Hatırladıklarım normal doğumda tek gün, sezaryende 2 gün yatış ücretsiz + İlk testler ücretsiz + Bebeğin topuk kanı normalde sağlık ocağında alınıyormuş, bunlar kendileri alacakmış + Anne bebek çantası hediye ediyorlarmış + Kapı Süsleme gibi bir çok detay saydılar
Seloloyy Moonlight38 Kayseride Aynur simur tek geçerim çok iyi bir doktor instagramdan da bak canım normal doğum destekçisi 👌🏻
Moonlight38 Seloloyy Doğrudur canım. Dünyam Hastanesindeydi o sanırım. Dünyam da sadece doğuma 9.600 istedi, üstüne bir de extralar sizden olacak dedi. 15.000′den aşağı çıkamam diye düşündüm
Moonlight38 ozgegms Tekden için paket anlaşmadım canım. Sadece doğum için 6.000 istediler. Net karar vermemiştim, detayını konuşmadım. Ama doktorun ilgisini vs.çok beğendim. 38.hafta çatı muayenesine göre doğum şekline karar verecek. Sezaryene yönlendirirse bir iki doktora daha görünürüm diye düşündüm. O yüzden paket vs.bilgisi almadım.
Hryel Ben hamileliğimin başından beri kendisi ile ilerliyorum, çok da memnunum. Pozitif, güleryüzlü, iletişim konusunda gayet iyi. Dilediğiniz zaman sorularınızı sorup cevap alabiliyorsunuz. Şuan 30+5 deyim. Baştan beri dediğim gibi güzel ilgileniyor