Sehrbnon122 RehoGelin ayy evet benimde sağ taraf bebeklerin tekmelerin de sağ tarafta sürekli hissediyorum ondan mı acaba
Gul47 Sehrbnon122 beni anlatmışsın inan😅18 haftalık olduk sağ sol donunce kasiklarim çatlıyor gibi oluyor öyle ağırlık hissediyorum sanki kasılma var içimi sıkan birileri var gibi benimde ikiz bu arada
Esseses Bugün detayliya gidicem aşırı gerginim ya inşallah kötü bişey demezler bende aşırı kafaya takan biriyim
Bebekdelisi Esseses detaylı hayat kurtarır canım hıc korkma hıc bısı çıkmaz ınsallah mesela direnç bakılır barsa onlem alınır hemen aspirin vs bu senın ve bebegın için yapılan bişi sorunsuz geçsin benım arkadaşım ve bebegı bu detaylı sayesınde kurtuldu🌸🤲🏻 Dualarım senınle
Esseses Aynen canım resmen sağa sola donemiyorum ağrıdan bebek büyüyor rahim kasılıyor ondan olabilir
Gul47 Sehrbnon122 ben sordum 3 gün önce kontrolum vardı dedim belim karnım ağrıyor nefes alamıyorum çabuk yoruluyorum diye dediki çok çabuk gelişiyor ikiz gebelik herseyin iki katını yaşıyorsun o yüzden normal bunlar
Bebekdelisi Sehrbnon122 sağ kısım kalbın kan basıncı için cok pompalama yaptırıyor ondan en güzeli sola yatmak ♥️
Bebekdelisi Sehrbnon122 cok normal canım ben tekte yasadım ıkızler daha fenadır top gibi olup sureklı tekrar etmedıgı sürece sorun yok dahada fazla olcak🌸
Esseses Bebekdelisi Allah razı olsun beni çok rahatlattı canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi❤️❤️
Bebekdelisi Esseses amin cnm hıc korkma bak sonuc ne olursa olsun şunu düşün ben ve bebegım ıcın sana kendımı kısaca anlatayım direnç ve su azlığı yakalandı detaylıda ve hemen onlem alındı sorunsuz sadece ufak ılacla doğum yaptım hıc takılma Rabbım iyiki bu güzel test vs seylerı vermıskı bılıyor dr onlem alıyor saglıkla git gel♥️
Esseses Doğru canım aslında herkes yaptırmalı önlem almak, alabilmek bambaşka bişey dediğin gibi hayat kurtarır. Bu ara hareketi hiç hissedemiyorum tek korkum bu evhamlı olmak ta berbat birşey
Gny18 Sehrbnon122 bende yataktan kalkıyorum sonra oturuyorum sonra sağa yada sola doğru uzanıyorum 😅 ay panda gibi dolanıyorum. Yürümemi de penguene benzetiyorlar 🤣 3 4 gündür uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum ağırlıktan uykuda dönemiyorum her halde 🤭 29+6 dan selamlar 🥰