Sehrbnon122 Kızlar 23 haftalık hamileyim yatakta bazen saga sola dönmek için yavas yavas dönmek istesem de karnımda bi kasıklara bi baskı agrı oluyor yaa sizin de oluyor mu bunun yüzünden malesef her defasında kalkıp sağa sola dönüyorum :(
Sehrbnon122 Sehrbnon122 neden böyle oluyor bu haftalarda normal mi acaba ikizler diye mi böyle oluyor benim ki sizinde oluyor mu :(
Elifffbay Sehrbnon122 bende ikizlere hamileyim aynısı bende de oluyor yavaş yavaş dönüyorum yine oluyor bi ağrı saplanıyor
afroditt Sehrbnon122 evet hatta bir şey fark ettim ne zaman sağ tarafıma uyusam cisim geliyor gibi oluyor😂
Sehrbnon122 Esseses sağa sola dönünce agrı oluyor dimi ben özellikle yatarken bacaklarımı kendime hafif cekiyor um
afroditt Sehrbnon122 😂😂 hayır birde öyle bir geliyor ki sanki saatlerce tutmusum bir gidiyorum tık yok
afroditt Sehrbnon122 ya valla bazen canım çok yanıyor ağlayacak dereceye geliyorum ama hep diyorum benim canım yansin razıyım onlara bir şey olmasın 😔🥰 bugün de detaylıya gircm çok heyecanlıyım benim kızlar kime benziyor acaba 😂
Sehrbnon122 afroditt yaa ne güzel ben detaylı korktum yapmak istemedim ben cok fazla herseyi kafaya takan birisiyim en ufak bi şey dese doktor geceler ce uyumam yani o yüzden yaptırmadım